3F

Nyt 3F-center i Korsør

Del

Efter afsluttende forhandlinger de seneste dage har Fagforbundet 3F købt Grand Park hotellet i Korsør, der efter ombygning vil slå dørene op som kursus- og konferencecenter omkring årsskiftet 2022/23.

”Vi har gennem længere tid set på mulighederne for at placere et nyt 3F kursus- og konferencecenter på en central placering i Danmark. Det nuværende Hotel Grand Park er med dets rammer og unikke beliggenhed særdeles velegnet,” siger 3F’s formand Per Christensen.

Forbundet overtager hotellet fra 1. januar 2022, og selv om sigtet med købet primært er at skabe optimale undervisningsrammer for 3F’s uddannelse af forbundets knap 10.000 tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter, så vil det nuværende hotel under den nye ejer også blive drevet kommercielt, bl.a. som konferencecenter:

”Vi vil også tilbyde de velegnede rammer og professionelle faciliteter, bl.a. de konferencemæssige, til eksterne brugere og kunder. Det er vores klare mål at være en stærk partner og bidrage til Korsørs regionale styrkeposition, ikke mindst i forhold til erhvervsturismen,” siger Per Christensen.

Købet af Grand Park kommer i forlængelse af, at 3F sidste år besluttede at fraflytte en af forbundets nuværende kursusejendomme – i Karrebæksminde ved Næstved – i løbet af et par år.

For yderligere spørgsmål vedr. ovenstående kan forbundsformand Per Christensen kontaktes ved henvendelse til 3F’s pressetelefon 8892 8892.

----------------------------

Fakta om 3F:

Fagforbundet 3F er Danmarks største med over en kvart million medlemmer, som er beskæftiget inden for industri, byggeri, transport, rengøring, hotel & restauration og den grønne sektor – både i den private og offentlige sektor.

Kontakter

For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 8892 8892.

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum