Milton Huse A/S

Nystartet typehusproducent tredobler indtjeningen og leverer et 2 cifret millionoverskud

Del

Milton Huse A/S, Koncernen markerer sig nu for alvor blandt landets største typehusproducenter, selv om det kun er fire år siden, virksomheden blev grundlagt af Erik Rehnquist.

Udover Erik Rehnquist var det blot en håndfuld stærke medarbejdere, som var med i startopstillingen og grundlagde hele succesen.

Status for 2016 lyder på over 300 solgte huse samt et resultat før skat for koncernen 31,2 MDK mod 10,8 MDK i 2015. Dermed tredobler Milton Huse A/S, Koncernen altså indtjeningen i en vækstfyldt periode, som også har bragt antallet af ansatte over 80.

Det flotte koncernresultat præsteres på trods af endnu et år, som naturligt har været præget af mange og større engangsudgifter blandt andet til etablering og udvidelse af afdelinger i Herlev, Odense, Aalborg og hovedkontoret i Horsens herunder etablering af et utal af nye arbejdspladser. Korrigeret for disse engangsudgifter er koncernresultatet markant højere, udtaler ejer Erik Rehnquist.

Det samlede koncernresultat er ikke blot en tredobling af sidste års indtjening - men også markant højere end det budgetterede resultat for 2016. Vi er derfor ovenud tilfredse med det resultat, vi har præsteret, siger ejer Erik Rehnquist.

Ingen grænse for vækst

Siden grundlæggelsen i 2013 har Milton Huse samlet solgt mere end 600 huse. - Og det stopper ikke her, for alene i løbet af 2017 er det ambitionen at runde et salg på over 450 huse.

Trods store vækstambitioner er det stadig afgørende for Milton Huse at levere et hjem, hvor både kunderne og Milton Huse får indfriet sine forventninger og kvalitetskrav. Vi skal levere det produkt, som vores kunder er stolte af og ikke mindst en proces kendetegnet ved orden, indflytningsdatoer, der holder og ikke mindst, at kundens forventninger og behov er omdrejningspunktet for netop deres personlige hjem. Det er vores fornemste pligt at indfri vores kunders forventninger – og lidt til.

Byggepladsen er reklameplads

Milton Huses egne byggepladser er en afgørende del af vores forretningskoncept og ikke mindst en synliggørelse af værdierne i Milton Huse.
Vi er meget bevidste om betydningen af orden og kontrol på byggepladsen. Køb af et hus er for mange familier en af de største beslutninger i livet, og derfor er det afgørende, at de føler, de kan sove trygt om natten igennem alle faser af realiseringen af netop deres drømmehus. Orden på byggepladsen bekræfter kunderne i, at Milton Huse kan levere præcis det hjem, de går og drømmer om uden forhindringer på vejen, siger Erik Rehnquist.

Åbning af nye afdelinger i 2016

Han glæder sig over den meget positive modtagelse af Milton Huse blandt fynboerne ved åbningen af nyt kontor og showroom i Odense, som dermed er Milton Huses fjerde afdeling efter domicilet i Horsens og afdelingerne i Herlev og Aalborg.
Med flere lokale afdelinger i overvejelserne, ser vi kun frem til 2017 med begejstring, svarer ejer Erik Rehnquist.

Personlige huse bygget med omhu

Danskerne har virkelig taget godt imod vores motto ”Personlige huse bygget med omhu”. Vi er ikke større, end at vi har tid til at kræse for hver kundes hus, for detaljerne og helheden – og det gør vi. Kunden oplever en proces, hvor vi sammen opbygger præcist det hus, som den enkeltes hverdag og personlighed tilskriver. Vi har den fornemste opgave at hjælpe vores kunder med at skabe rammerne for en hverdag der fungerer i deres nye hjem.

MILTON HUSE A/S, KONCERNEN

mio. kr.

2015

2016

Bruttofortjeneste

28,9

72,2

driftsresultat

12,4

34,5

resultat før skat

10,8

31,2

årets resultat

8,3

24,3

balancesum

137,6

215,3

egenkapital

17,1

41,4

regnskabsåret blev afsluttet 31. december 2016

Billeder

Information om Milton Huse A/S

Milton Huse A/S
Milton Huse A/S
Plutovej 1
8700 Horsens

75 62 43 00http://www.miltonhuse.dk/

Følg pressemeddelelser fra Milton Huse A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.