Danske Spil A/S

Nyslået Lotto-millionær: ”Vi har vundet tid, frihed og en fantastisk ro”

Del

En mand fra Region Hovedstaden købte både kaviar og champagne, da han fik at vide, at han havde vundet en million kroner på Millionærgarantien i Lotto – men i virkeligheden er det ikke de materielle ting, han sætter størst pris på.

Når man skal fejre, at man er blevet millionær, så kan man da lige så godt gøre det med stil: En mand fra hovedstadsområdet havde knapt fået gevinsten på 1.000.000 kroner ind på kontoen, før han både havde købt kaviar, champagne og vinkøleskab for at fejre sit held.

”Men både min kone og jeg er forkølede, så vi venter lige med at smage,” fortæller han: Bare fordi man har råd, så kan man jo stadig godt være fornuftig.

Manden fortæller, at han først opdagede sin milliongevinst, da han fik en mail fra Danske Spil - han tænkte, at det var den sædvanlige med en gevinst på 60 kroner, men det var det ikke. Og så fik han hurtigt bestilt det vinkøleskab, han så længe havde drømt om.

Han har bestemt flere ting på sin dosmerseddel – cykel, bil, rejser – men i virkeligheden er det ikke de materielle glæder, der er vigtigst for ham.

Han snakker også om en tidligere pension og muligheden for at dele glæden med sine voksne børn – og det er noget, han glæder sig meget over.

”Vi har vundet tid! Og frihed. En million kroner giver en fantastisk ro og ’det kan vi da bare gøre!’ Jeg har ikke en iver for at skulle ud og købe ny bil her og nu, men det er da sådan nogle ting, det åbner for,” siger manden.

Kedelig, god investering
Han fortæller også, at han regner med, at en del af gevinsten skal investeres.

”Vi skal helt sikkert investere. I en passivt forvaltet, global indeksfond… Ja, det lyder kedeligt, men hvis din pension står sådan, så er det godt for dig!” siger han.

Manden fortsætter i øvrigt med at spille Lotto, selv om han nu én gang har prøvet at vinde den store gevinst. Man ved jo aldrig, om lynet slår ned to gange…

”I søndags, altså ugen efter, jeg havde vundet en million, der fik jeg så en ny mail fra Danske Spil,” fortæller manden apropos.

”Og jeg tænkte bare ooookaaay: Arh, det er nok bare 60 kroner, det er nok bare 60 kroner, det er nok bare 60 kroner,” fortæller han, før han grinende tørt konstaterer:

”Det var bare 60 kroner!”

Om Millionærgarantien
Millionærgarantien fra Danske Spil sikrer, at der hver uge er to Lotto millionærer, uagtet resultatet af selve trækningen. De heldige vindere trækkes ud fra alle spillede rækker den pågældende uge. Der har indtil videre – siden den blev indført - været mere end 200 vindere af Millionærgarantien, og der udtrækkes fortsat to nye hver uge.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum