Conferize

Nysgerrig statsminister bakker op om ny børsnotering

Del

Lars Løkke Rasmussen afslører på Folkemødet, at han har flere nye initiativer på vej for danske iværksættere

Martin Ferro-Thomsen, medstifter af verdenssuccesen Issuu og stifteren af den nye danske “børsbaby”, Conferize, er på Folkemødet for at dele sit syn på, hvordan Danmark kan skabe vækst og jobs via et stærkere fokus på iværksætteri og bedre betingelser for aktiemarkedet.

Her mødte han Statsminister Lars Løkke Rasmussen.

“Statsministeren var meget lydhør, og jeg oplevede ham som meget kompetent inden for emnet. Han viste stor interesse både for Conferize og vores kommende notering på Nasdaq First North i København. Ifølge Statsministeren har han flere initiativer på vej, hvilket jeg personligt er meget spændt på. Med et attraktivt aktiemarked for vækstvirksomheder kan vi fastholde danske iværksættere og skabe langt større blivende værdi og flere jobs”, forklarer Martin Ferro Thomsen.

Der kan tegnes aktier i Conferize indtil onsdag d. 21. juni kl. 23.59.

Med sig på Folkemødet har Ferro-Thomsen hovedinvestor i Conferize, Lars Kolind, samt bestyrelsesformand i Conferize, Allan Søgaard Larsen. Alle tre støtter op om samme budskab: Danmark har, hvad der skal til for at blive en af verdens bedste startup-nationer – men der skal handling til!

Nøgleord

Kontakter

Pressekontakt:
Klaus Fog, +45 40 45 66 76
Martin Ferro-Thomsen,+45 25 12 05 70

Billeder

Information om Conferize

Conferize
Conferize
Nikolaj Plads 27
1067 København K

https://www.conferize.com/

Conferize A/S er et dansk iværksætterselskab, der står foran en børsnotering på Nasdag First North, se mere på invest.conferize.com.

Følg pressemeddelelser fra Conferize

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Conferize

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum