Din Tekstforfatter

Nyheder er bedst uden revner, men mange udskyder reparation af iPhone

Del
I dag er det langt fra ualmindeligt, at danskerne læser nyheder på en knust skærm. Rigtig mange får nemlig skader på telefonen, som de udsætter at få repareret. Én af de helt store grunde er separationsangst, men faktisk behøver reparation af iPhone ikke at tage ret lang tid.

Går du også rundt med en revnet skærm? Så er du langt fra alene. Det er du heller ikke, hvis du tænker, at dét får du lige fikset på et andet tidspunkt, for du har ikke lyst til at undvære din telefon. Der er mange gode grunde til, at danskerne udskyder reparation af iPhone, men det er synd for nyhederne og resten af oplevelsen på telefonen. Særligt fordi en reparation kan være langt mindre krævende, end mange går og tror.

Fra revnet til rask telefon på få timer

Mange går rundt med en forestilling om – og en frygt for – at en reparation af iPhone tager en evighed. Men det er ikke nødvendigvis tilfældet, faktisk langt fra. Visse firmaer tilbyder nemlig en enormt hurtig iPhone reparation, så du kan hente den igen i løbet af blot et par timer.

På den måde kan du bare lige indlevere den hos reparatøren, inden du går på shopping eller til frisøren, og bagefter kan du så hente den igen. Det er naturligvis ikke alle steder, at du kan få en så hurtig service, så det handler om at vide, hvor du skal gå hen. PC Service Center tilbyder eksempelvis reparation og PC service, som i visse tilfælde kan ordnes på bare 60 minutter.

Separationsangst spiller en stor rolle

En undersøgelse fra 2020, lavet af Norstat for Telenor, viste, at rigtig mange danskere vælger at leve med en skade på telefonen fremfor at få den repareret. Hver tredje ud af 2.000 deltagere i undersøgelsen havde således i løbet af de sidste to år fået en skade på telefonen - og hele 70% valgte at leve med den fremfor at løse problemet.

I denne forbindelse spiller separationsangst en stor rolle, for i dag er de fleste af os mere eller mindre afhængige af vores telefoner. Derfor er det også helt afgørende, at man er klar over, at en reparation af iPhone faktisk kan foretages lynhurtigt. På den måde kommer nyhederne igen til at stå knivskarpt på skærmen.

Billeder

Information om Din Tekstforfatter

Din Tekstforfatter
Din Tekstforfatter
Firkløvervej 24
8464 Galten

+45 7199 8070https://dintekstforfatter.dk/

Din Tekstforfatter består af over 90 tekstforfattere. Vi har alle forskellige baggrunde, interesser og kompetencer på tværs af alder, køn og etnicitet. Alt dette giver os en særlig diversitet, som afspejles i det arbejde vi udfører. Det er grunden til at vi kan levere passionerede, målrettede og lidenskabelige tekster.

Følg pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Din Tekstforfatter

Derfor skal du have akustikpaneler i din bolig29.5.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Der findes to gode grunde til at opsætte akustikpaneler i din bolig. Den første er at de markant kan forbedre dit indeklima, den anden er at de giver dig et smukt indslag i din boligindretning. Akustikpaneler bliver mere og mere populære i de danske boliger og med god grund, akustikpaneler er nemlig både effektive og smukke at se på. Akustikpaneler – Et bedre indeklima Hjemmet er vores base og derfor er det vigtigt, at vi føler os veltilpas her og for at det kan lade sig gøre er et godt indeklima vigtigt. Her kan akustikpanelerne hjælpe. Akustikpaneler er nemlig en effektiv metode til at forbedre akustikken i et lokale. Akustikpaneler virker ved at lamellernes særlige opbygning bryder lyden og panelets filt binder den, modsat en hård væg, der reflekterer lyden. På den måde mindskes både rumklang og baggrundsstøj i lokalet betydeligt. Akustikpaneler – Et dekorativt indslag i indretningen At forbedre indeklimaet er i sig selv grund nok til at installere akustikpaneler i indretningen, men

Mad til familiefesten? Sådan gøres det mere overskueligt24.5.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Det sker en gang imellem; man har fødselsdag eller der er en eller anden form for begivenhed, hvor man gerne vil holde noget festligt for hele familien. Men der er rigtig mange, som sidder i den situation, at de har en meget stor familie. Det er jo som udgangspunkt en rigtig dejlig ting, men det betyder altså også, at der skal laves rigtig meget mad, hvis alle skal gå glade og mætte derfra. Den mest umiddelbare løsning er måske, at man bare bider det i sig og får lavet mad nok til at mætte hele familien. Men der er altså også andre løsninger, man kan benytte sig af, hvis man ikke har hverken overskud eller tid til at lave mad nok til hele den store familie. Herunder kommer to gode bud. Et godt gammeldags sammenskudsgilde Den første løsning på madproblemet til familiefesten er, at man laver det til et sammenskudsgilde. Hvis man ikke lige har prøvet den slags før, eller hørt om det for den sags skyld, så betyder det egentlig bare, at hver familie eller person medbringer en ret, som alle

Ødelagt tøj? Dette kunne være grunden22.5.2023 10:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Huller, misfarvning og syninger der går op. Der er intet mere irriterende, end når ens yndlingstøj bliver ødelagt. Det er selvfølgelig normalt, at tøjet skal gå på pension efter mange års brug, men du kan være med til at forlænge dit tøjs levetid ved at træffe gode valg i din hverdag. Måske er du ikke klar over, hvor mange fejl du begår derhjemme, som faktisk er med til at ødelægge dit tøj. Hvis du laver nogle af disse ting, så kunne det potentielt være grunden til, at dit tøj bliver ødelagt. Du hænger dine trøjer på bøjler Selvfølgelig ser det flottere og mere organiseret ud, at have sine trøjer hængende på bøjler, i stedet for at gemme dem væk i en skuffe. Men det er faktisk ikke godt for dit tøj at hænge på bøjler. Vægten af dem vil over tid strække tøjet ud af deres form. Det er en langt bedre ide at folde dem sammen og lægge dem på hylden. Du vasker dine jeans forkert En tur i vaskemaskinen er faktisk rigtig skadelig for dine jeans. Det ødelægger stoffet og får bukserne til at se

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum