Robert Bosch A/S

Nyhed inden for Bosch’ industrielle kedler: Bosch udvider og bliver endnu stærkere

Del

Nu bliver Bosch Dreizler repræsentant i Skandinavien. Dette sker parallelt med et strategisk fokus på modernisering af eksisterende Bosch anlæg. For at imødekomme dette, er Tom B. Juhl blevet ansat. Tom skal arbejde med moderniseringsprojekter inden for damp-, varme- og hedtvandskedler.

Tom styrker moderniseringen

Bosch er stolte over, at kunne præsentere Tom som en del af Bosch teamet. Tom kommer tidligere fra en stilling som Regional Sales and Technical Manager for Dreizler Scandinavia. Her arbejdede han med intern- og opsøgende salg, tilbudsgivning, teknik, projekter og opbygning af Dreizler Service partner i Danmark samt resten af Norden. Bosch kommer fortsat til at arbejde med Dreizler Service Partner samt Bosch Partner i Skandinavien.

Toms spidskompetencer omhandler salg, teknik, projektering, montage og service/vedligeholdelse inden for fjernvarmeværker, industrier, m.fl. Derudover har Tom en masse kompetencer såsom kedelanlæg og installationer, brændere og brænderinstallationer, energioptimeringer, emissions- og støj optimeringer af forbrændingsanlæg, osv.

Tom har en håndværksmæssig baggrund, hvorfra han har videreuddannet sig til installatør, og har nu været en del af energi- og varmebranchen i ca. 26 år. Tom har altså et stort kendskab til branchen samt et stort netværk inden for fjernvarmeværker, industrikunder og leverandører.

Hvad er Dreizler?

Dreizler er et kendt mærke inden for store brændere til kedler. Dreizler har et stort produktsortiment med brænder til enhver opgave, der passer til alle behov. Alene i Danmark og Norden, er der monteret mange Dreizler brænder på Bosch kedler samt tilsvarende produkter.

Med Dreizler som samarbejdspartner, vil der specielt blive arbejdet med modernisering, opgradering til overholdelse af nye emissions- og støj krav samt ombygningsprojekter. Bosch er meget stolte over, også inden for dette område, at kunne tilbyde denne løsning til kedler.

Bosch arbejder med øget virkningsgrad

Bosch ønsker at udvide sit marked på modernisering og ombygning, både inden for egne eksisterende anlæg samt andre kendte mærker. I led med moderniseringen udbyder Bosch kundespecifikke styringer og røggaskølere, der bl.a. er med til at optimere udnyttelsen af energi og derved have fokus på miljøet samt brændselsøkonomien. Bosch leverer alt lige fra modernisering af eksisterende anlæg til turnkey-anlæg, dermed effektiviseres hele processen for kunden. Der er altså et kæmpe stort fokus på effektivitet samtidig med at reducere CO2 forbruget.

After sales og service

Der udbydes service og reservedele af Dreizler og Bosch produkter 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Bosch er altså altid til rådighed, hvis kunden har brug for hjælp eller assistance.

Her finder du kontaktinformationer.

Tom B. Juhl

Tlf. +45 44 89-791 | Mobil +45 2490 2238  Tom.Juhl@dk.bosch.com

Bosch Group
Tlf. +45 44 89 80 18 

Nøgleord

Links

Information om Robert Bosch A/S

Robert Bosch A/S
Robert Bosch A/S
Telegrafvej 1
2750 Ballerup

https://www.bosch.dk/

Om Bosch

Bosch-koncernen er en førende international virksomhed med fokus på teknik og serviceydelser. Koncernen har ca. 375.000 ansatte (pr. 31. december 2015) og havde ifølge foreløbige regnskabstal en omsætning i 2015 på mere end 70 milliarder euro. Bosch-koncernen er opdelt i fire forretningsområder: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods og Energy and Building Technology. Bosch-koncernen omfatter Robert Bosch GmbH og ca. 440 datter- og regionalselskaber i ca. 60 lande. Inkl. salgs- og servicepartnere er Bosch repræsenteret i ca. 150 lande. Dette globale netværk af udvikling, produktion og salg er forudsætningen for yderligere vækst. Bosch har 55.800 ansatte inden for forskning og udvikling på omkring 115 lokationer. Bosch-koncernens strategiske mål er at levere innovationer inden for den netværksforbundne livsstil. Bosch forbedrer livskvaliteten verden over med produkter og løsninger, der er innovative, og som vækker begejstring. Kort sagt, Bosch tilbyder teknologi, der er ”Invented for life”.

Virksomheden blev grundlagt i Stuttgart i 1886 af Robert Bosch (1861-1942) som ”Værksted for finmekanik og elektroteknik”. Den specielle virksomhedsstruktur i Robert Bosch GmbH sikrer Bosch-koncernen økonomisk uafhængighed. Den giver virksomheden mulighed for at foretage langsigtet planlægning og betydelige investeringer for at sikre fremtiden. 92 % af kapitalandelene i Robert Bosch GmbH ejes af den almennyttige fond Robert Bosch Stiftung GmbH. Stemmeretten udøves i overvejende grad af Robert Bosch Industrietreuhand KG, der varetager virksomhedens ejerfunktion. De øvrige andele ejes af familien Bosch og Robert Bosch GmbH.

Find flere informationer på www.bosch.com, www.bosch-press.com  og www.twitter.com/BoschPresse.

 

Følg pressemeddelelser fra Robert Bosch A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.