Aabenraa Kommune

Nye teststeder åbner i Aabenraa Kommune: Anvender korte podepinde til hurtigtest

Del

Aabenraa Kommune åbner i samarbejde med Region Syddanmark og Carelink en række pop-up-teststeder med mulighed for hurtigtest med virkning fra i morgen, tirsdag 2. marts.

Der åbnes for COVID-19-test i Arena Aabenraa, Tinglev Fritidscenter, Grænsehallerne i Kruså og Bylderup-Bov Idrætscenter fra tirsdag 2. marts. Det sker i et samarbejde mellem Aabenraa Kommune, Region Syddanmark og Carelink, hvor der på teststederne anvendes de nye korte podepinde til hurtigtest.

- Vi er rigtig glade for, at vi sammen med regionen kan give borgerne mulighederne for at lade sig teste flere steder i Aabenraa Kommune, så vi hurtigere kan bryde smittekæder. Dermed kommer vi sammen et skridt tættere på, at flere aktiviteter kan genåbne til gavn for alle, siger borgmester Thomas Andresen.

Borgere, der ønsker at lade sig teste, behøver ingen forudgående tidsbestilling, men behøver blot at møde op ved et af pop-up-teststederne i dets åbningstid. COVID-19-testen, der bliver foretaget, er en såkaldt hurtigtest, og det er alle, der kan lade sig teste fra 12 år eller derover.

Teststederne har følgende åbningstider:

  • Arena Aabenraa, mandag klokken 7-14, tirsdag klokken 10-17, onsdag klokken 7-14, torsdag klokken 10-17 og fredag klokken 8-18.
  • Grænsehallerne i Kruså, onsdag klokken 8-12 og søndag klokken 10-16.
  • Tinglev Fritidscenter, mandag klokken 14-18 og torsdag klokken 8-12.
  • Bylderup-Bov Idrætscenter, mandag klokken 8-12, onsdag klokken 14-18 og lørdag klokken 10-16.

Derudover vil der også fremadrettet være mulighed for hurtigtest i Bov, som er åbent mandag til fredag klokken 7-18. Teststedet vil dog fra tirsdag og fremefter være på Visherredsvej 3, det gamle Meritten.

Kontakter

Borgmester, Thomas Andresen, tlf.: 40 15 45 50; e-mail: tand@aabenraa.dk

Social- og sundhedsdirektør, Karen Storgaard Larsen, tlf.: 30 68 85 91; e-mail: kslar@aabenraa.dk

Kommunikationskonsulent, Claus Bøge Jensen, tlf.: 24 91 79 28; e-mail: cbje@aabenraa.dk

Information om Aabenraa Kommune

Aabenraa Kommune
Aabenraa Kommune
Skelbækvej 2
6200 Aabenraa

7376 7676https://www.aabenraa.dk/

BETINGELSER FOR BRUG AF BILLEDMATERIALE:

  • Rettigheden til anvendelse af medfølgende billedmateriale er udelukkende til brug i sammenhæng med nærværende nyhed og må således ikke arkiveres med henblik på genanvendelse i andre sammenhænge.
  • Anvendelse skal altid ske med angivelse af hele den oplyste billedbyline.

Følg pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Aabenraa Kommune

Nyt internationalt distributionscenter i Aabenraa Kommune: Hummel tager første spadestik i Padborg9.4.2021 16:08:53 CEST | Pressemeddelelse

Et af det dansk-internationale sportsbrand Hummels største investeringer begynder nu at tage form i Padborg. Fredag 9. april blev første spadestik taget til Hummels nye automatiserede lager- og distributionscenter. Grunden, som Aabenraa Kommune har solgt til Hummel, er på cirka 61.000m2 og er placeret tæt ved motorvejen ved Bov-afkørslen i sydgående retning.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum