DEAS

Nye talenter til DEAS Asset Management skal få kundens strategi ud at leve

Del

DEAS Asset Management A/S byder nu velkommen til en række nye, stærke profiler, og det løfter selskabets værditilbud markant.

Fra venstre: Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management, Kent Traulsen, chef for DEAS Asset Managements development team, Christopher Elgaard Jensen, Head of Investment Management, og Michael Brogaard Rønnelund, Head of Asset Management.
Fra venstre: Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management, Kent Traulsen, chef for DEAS Asset Managements development team, Christopher Elgaard Jensen, Head of Investment Management, og Michael Brogaard Rønnelund, Head of Asset Management.

Kunderne tilbydes nye ydelser og kompetencer, bl.a. inden for investment management, der rummer det indledende arbejde og rådgivning i eksekveringen af nye ejendomsinvesteringer.

”Vi har nu et stærkt hold med en stor faglig bredde og dybde, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med. Vores tre teams kan imødekomme samtlige af kundens behov inden for asset management og dermed udleve kundens strategi for ejendomsporteføljen,” siger Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management A/S, der rummer DEAS-koncernens asset management-aktiviteter og er et søsterselskab til DEAS A/S.

Tre stærke teams løfter både tal og mursten

Christopher Elgaard Jensen skal lede teamet for investment management som Head of Investment Management. Christopher får det overordnede ansvar for at lokalisere og præsentere relevante investeringsmuligheder for kunden. Han skal lede teamets analytikere og investment managers, der bl.a. forestår sourcing, forhandling og due diligence af mulige ejendomsinvesteringer. Han kommer fra en stilling som Manager hos Colliers International.

Kent Traulsen er chef for DEAS Asset Managements development team. Han har været teknisk direktør i Nordea Ejendomme, der blev opkøbt af DEAS-koncernen i 2018. Kent har ledet flere markante development-projekter, bl.a. udviklingen af Frederiks Brygge.

Michael Brogaard Rønnelund er ansat som Head of Asset Management. Han er tidligere Fund Manager hos Aberdeen Standard Investments og skal lede teamet af asset managers, der gennemfører ejendomsinvesteringer for kunden samt proaktivt driver og optimerer porteføljerne og leverer skræddersyet rapportering.

”Vores medarbejdere har en bred branche-erfaring og stærke track records for at skabe værdi for kunden. Vi har nu opbygget en stærk og professionel organisation, der er i markedet, ser mulighederne, får ideerne og har evnen og viljen til at føre dem ud i livet på vegne af kunden,” siger Benny Buchardt Andersen.

DEAS Asset Management kan således både forestå identifikation og fremlæggelse af investeringsmuligheder til kunderne, yde stærk rådgivning og validering af mulighederne, føre de konkrete ejendomsprojekter ud i livet med bl.a. byggetekniske leverancer samt efterfølgende proaktivt optimere porteføljen.

Yderligere nye profiler i DEAS Asset Management

Kim Niklas Beck og Jens Rosenlund-Knudsen er desuden startet som Senior Investment Managers i DEAS Asset Management. Kim kommer fra en stilling som Asset Manager hos Steen & Strøm, mens Jens er tidligere Senior Associate hos Colliers International.

Samtidig er Jesper Werther Ahm tiltrådt som Senior Asset Manager. Han kommer fra en stilling som tidligere projektchef med ansvar for udlejning og udvikling af ejendomsporteføljen hos KFI.

For mere information

CEO Benny Buchardt Andersen, DEAS Asset Management A/S, telefon 23 38 34 76

Kort om DEAS-koncernen
DEAS-koncernen (DEAS Holding A/S) rummer de to datterselskaber DEAS A/S og DEAS Asset Management A/S, der tilsammen leverer alle ydelser inden for ejendomsforvaltning. Koncernen er specialiseret i ejendomsadministration og asset management. Derudover tilbydes udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, Facility Services og offentlig-privat partnerskab (OPP). Koncernens over 900 medarbejdere betjener kunder og lejere fra kontorer i København, Aalborg samt Aarhus. Den samlede portefølje under administration er ca. 2.300 ejendomme, og i alt 77.000 lejere – virksomheder og familier – serviceres hver dag. DEAS Holding A/S ejes af Montagu Private Equity.

Kort om DEAS A/S
DEAS A/S er et af Danmarks førende ejendomsforvaltningsselskaber, som rummer DEAS-koncernens aktiviteterne inden for ejendomsadministration samt center management, udlejning, drift og vedligehold, bygherrerådgivning, facility services samt offentlig-privat partnerskab (OPP). DEAS servicerer både bolig- og erhvervslejere på vegne af ejendomsselskaber, pensionskasser, fonde samt andelsbolig- og ejerforeninger. DEAS A/S er et 100%-ejet datterselskab af DEAS Holding A/S.

Kort om DEAS Asset Management A/S
DEAS Asset Management A/S rummer DEAS-koncernens asset management-aktiviteter. Selskabet tilbyder asset services, herunder porteføljerådgivning, risikoanalyse, forvaltning mv. for danske og internationale institutionelle investorer, fonde og familieejede selskaber. Fokus er på såvel porteføljer som enkelte ejendomme/projekter inden for erhverv, logisk/lager og bolig. DEAS Asset Management A/S er et 100%-ejet datterselskab af DEAS Holding A/S.

Billeder

Fra venstre: Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management, Kent Traulsen, chef for DEAS Asset Managements development team, Christopher Elgaard Jensen, Head of Investment Management, og Michael Brogaard Rønnelund, Head of Asset Management.
Fra venstre: Benny Buchardt Andersen, CEO i DEAS Asset Management, Kent Traulsen, chef for DEAS Asset Managements development team, Christopher Elgaard Jensen, Head of Investment Management, og Michael Brogaard Rønnelund, Head of Asset Management.
Download

Information om DEAS

DEAS
DEAS
Dirch Passers Alle 76
2000 Frederiksberg

+45 70 30 20 20https://deas.dk

Følg pressemeddelelser fra DEAS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DEAS

Nu udlejes de sidste rækkehuse i det naturskønne Stenbækhave tæt på Aarhus3.9.2019 08:10:32 CESTPressemeddelelse

Stenbækhave Ejendomme ApS har netop opført 33 rækkehuse i det eksklusive Hans Broges Bakker i Brabrand – en forstad til Aarhus. Boligerne er klar til indflytning, og udlejningen er i fuld gang. Der er nu kun 16 ledige rækkehuse tilbage. ”En bolig i Stenbækhave er en tryg og god base med enestående natur og mange aktivitetsmuligheder for familier i alle aldre. Vi ønsker med disse rammer at udvikle et helt unikt boligområde, som ikke findes andre steder, hvor der skabes masser af liv blandt familierne, der får glæde af at bo i et lille lokalsamfund, mens de er tæt på byens mange muligheder,” siger Jan og Mads Nygaard, der har erhvervet sig ejendommene i Stenbækhave. De to brødre har investeret i en del rækkehuse i både Aarhus og Aalborg, hvor høj kvalitet, ordentlighed og bedste beliggenhed er omdrejningspunkt for ejendommene. ”Når vi investerer, overvejer vi altid, om vi selv gerne ville bo der, og her topper Stenbækhave listen,” afslutter Jan og Mads Nygaard. Omgivet af naturen og samt

Rejsegilde på Frederiks Brygge: Hjertet i ny bydel står snart klar16.5.2019 08:46:34 CESTPressemeddelelse

16. maj 2019 er en milepæl for et af de største byggeprojekter i København. Rejsegildet for de sidste to projekter Pladehallen og Støbehuset i sidste etape i byggeriet af i alt ca. 1.300 boliger på Frederiks Brygge markerer, at de sidste lejligheder snart står klar, og at bydelens samlingspunkt – den sydvendte plads mod havnebassinet kan tages i brug af bebyggelsens beboere. Her er en marina på størrelse med Langelinie og Hellerup havn, samt en central plads på størrelse med Kultorvet. ”Vi er glade for at komme i mål med byggeriet. Den første bygning med ungdomsboliger og børnehave blev indviet i 2013, og vi har gradvist tilført området nye boliger og attraktioner, så bydelen nu fremstår venlig og levende. Det er positivt for København, for de mange med deres daglige gang i området og for Vellivs pensionskunder, som opnår et fornuftigt afkast på investeringen” fortæller Søren Tang Kristensen, ejendomsdirektør i Velliv, som fortsætter: ”Det er et stort projekt, vi har udviklet, hvor vi

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum