Guldborgsund Kommune

Nye revyelever har talent

Del

8 ud af 12 nye revytalenter er fundet, og til optagelsesprøven i august vil de sidste fire pladser blive besat. Det er nu muligt at ansøge om plads til den næste optagelsesprøve.

Det var en glad og stolt revyskoleleder, der fortalte om første optagelsesprøve til Guldborgsund Revyskole.

”Det var utroligt bekræftende at se så mange unge mennesker med ambitioner, mod og talent deltage i vores første optagelsesprøve. Vi valgte otte unge mennesker ud af de 16, der var inviteret til optagelsesprøve, der alle har takket ja til en plads på revyskolen med start i september. Det betyder derfor, at der stadig er fire ledige pladser, og dem vil vi få besat efter næste optagelsesprøve som er d. 15. august.” fortæller Flemming Krøll.

Det er derfor endnu engang muligt at søge om optagelse på Guldborgsund Revyskole, hvor ansøgningsfristen er d. 8. august.

”For os er det vigtigt, at de unge mennesker forstår, hvad det er, de tilmelder sig til. Vi ønsker at samle en gruppe, der over de næste to år vil udforske scenekunst og revygenren sammen med os. Vi leder efter unge, der føler sig hjemme på en scene og som kan lide at underholde. Derfor er det vigtigt med en optagelsesprøve, så vi fra start af får forventningsafstemt, hvad revyskolen er og skal være.” fortæller leder af talentlinjen på Guldborgsund Revyskole, Flemming Krøll.

Nykøbing Falster Revyen har som landets næststørste revy trukket publikum fra hele landet med udsolgte forestillinger år efter år. Flemming Krøll, forhenværende og mangeårig direktør for Nykøbing Falster Revyen, vil stå i spidsen for talentlinjens nye generation af unge revytalenter. Underviserteamet består blandt andre af Mick Øgendahl og Henrik Lykkegaard.

Ønsker du at blive optaget på Guldborgsund Revyskole, skal du sende din ansøgning senest 8. august og kunne deltage i optagelsesprøven d. 15. august.

Kontakter

Flemming Krøll
Revyskoleleder
mail: revyskolen@guldborgsund.dk
Tlf: 21750227

Billeder

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Mandeaften med gratis foredrag af Jørgen Skouboe Møller – kendt fra tv-serien ”Nak & Æd”2.8.2021 08:00:00 CEST | Pressemeddelelse

I Guldborgsund er der stort fokus på mænd og mænds sundhed. Især den mentale og sociale sundhed hvor fællesskaber og relationer er et vigtigt omdrejningspunkt. Derfor inviteres mændene i Guldborgsund Kommune til mandeaften d. 19. august med gratis foredrag af Jørgen Skouboe Møller, hvor han vil fortælle om tv-serien ”Nak & Æd” og ”Mens vi venter på at dø”.

Tre ugers gratis kulturpas til børn og unge8.7.2021 06:03:03 CEST | Pressemeddelelse

Gratis kulturoplevelser i kulturinstitutionernes skuldersæson skal være med til at udvide Guldborgsund Kommunes indsats for at være en dannelseskommune, og skal styrke kendskabet til kommunens mange kulturtilbud. Kulturpasset starter som et pilotprojekt med fire udvalgte kulturinstitutioner, og planen er at så mange institutioner som muligt kommer med. Indsatsen skal samtidig sikre flere besøgene hos kommunens kulturinstitutioner uden for højsæsonen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum