Lemvigh-Müller A/S

Nye regler giver nye færdiglavede boligtavler

Del

Lemvigh-Müller lancerer en serie af færdiglavede boligtavler, som lever op til alle krav i forhold til installationsbekendtgørelsen og letter installatørers arbejdsdag.

Overgangsperioden for den nye installationsbekendtgørelse udløber 30. juni 2019, og det vil sige, at el-installatører derefter skal følge de nye regler. Det påvirker bl.a. arbejdet med boligtavler i nye installationer.

Ready to go-boligtavler

Derfor har Danmarks største stål- og teknikgrossist Lemvigh-Müller produceret en række nye boligtavler, som netop lever op til de nye krav og standarder. De har bl.a. to RCD’er, der er ligeligt fordelt på grupperne, og de fås færdiglavede, så de er klar til montering.

”Vi vil gerne gøre en travl arbejdsdag lidt lettere for installatører, og derfor har vi produceret de her færdiglavede boligtavler, som er ready to go. Vi har også sørget for mere monteringsplads, og tavlerne fås i forskellige størrelser, så de passer til den enkelte opgave”, fortæller Jesper Lund Andersen, kategorichef hos Lemvigh-Müller.

Få dem med det samme

Unite boligtavlerne kan fås i Lemvigh-Müllers håndværkerbutikker rundt om i landet, de kan bestilles online i grossistens webshop på lemu.dk med dag til dag-levering, og så fås de i flere forskellige størrelser alt efter den enkelte opgave.

Anbefalinger til arbejdet med tavlerne

I en brochure fra Lemvigh-Müller kan installatører få et overblik over sortimentet samt  anbefalinger til, hvordan man arbejder med boligtavlerne – bl.a. om man skal gå efter 10A eller 13A automatsikringer i boligtavlerne, og hvad man skal være opmærksom på, når man installerer en ny gruppetavle i en gammel installation.

Brochuren kan ses her:

http://catalog.lemu.dk/lemvighmuller/El_teknik/Unite_BOLIGTAVLER/#/

Kontakter

Billeder

Links

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Som Danmarks største stål- og teknikgrossist sørger Lemvigh-Müller hver dag for, at varer fra tusindvis af producenter bliver samlet, pakket og leveret på mindre end 24 timer til installatører, industrivirksomheder, forsyningsselskaber og byggepladser i hele Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum