Doro

Nye produkter: Doro Watch og Doro Tablet skal skabe mere livskvalitet hos seniorsegmentet

Del

Lanceringen af det nye smartwatch, Doro Watch, og den seniortilpassede tablet, Doro Tablet, giver seniorer adgang til moderne teknologi, uden at gå på kompromis med et brugervenligt design.

København, 5. september 2022 – Det anerkendte seniortechbrand, Doro, der i årevis har været markedsleder for specialdesignede telefoner til seniorsegmentet, er nu klar med to nye seniorprodukter, der vil gøre det nemmere for ældre at følge med den digitale udvikling.

Doro Watch

Det nye Doro Watch er specialdesignet til seniorsegmentet for at give den bedste brugeroplevelse, fra uret tændes første gang, til de forskellige funktioner skal udforskes og benyttes i hverdagen. Doro’s særlige DNA kan mærkes på hele produktet, som blandt andet kommer med en klar skærm med stor tekst og tydelige ikoner og et enkelt navigationssystem, som er skabt til at understøtte de eventuelle udfordringer, der kan følge med seniortilværelsen. Doro Watch kan give notifikationer på alarmer, opkald, beskeder, kalenderinvitationer og aktiviteter, hvilket giver seniorerne en hjælp til at opnå både struktur og livskvalitet i hverdagen.

For ekstra tryghed har Doro Watch en tryghedsknap, der, i forbindelse med en Doro 8110 smartphone, kan bruges til at tilkalde hjælp fra udvalgte personer. Dette giver en ekstra tryghed i hverdagen, da hjælpen altid er nær. Ejer man ikke en Doro 8110, kan Doro Watch aktivere ”Find min telefon”- funtionen på iOS eller Android-enheder, samt Doro’s øvrige smartphones.

Det nye Doro Watch skal være med til at inspirere ældre til at holde sig aktive. Uret kommer med aktivitetstracking og kan måle brugerens sundhed på flere parametre, herunder antal skridt, træningspas, hjerterytme, blodiltning, søvn og mere. Den tilhørende app til Doro Watch, Doro Companion er kompatibel med iOS og Android-telefoner, hvilket gør Doro Watch relevant for alle seniorer – også dem, der ikke ejer et andet Doro-produkt.

Doro Tablet

Den nye Doro Tablet er skabt med et brugervenligt design, der tilbyder seniorer en let overgang til tablet-oplevelsen, uden at gå på kompromis med funktionerne. Tablettens skærm er i høj opløsning, med store funktionelle ikoner og et let men robust design. Tabletten har fire højtalere med surround sound, som gør den idéel til at se TV-programmer og film på. Med Doro’s patenterede userinterface, EVA, er tabletten yderst enkel at benytte. EVA står for ”Enkel, Venlig og for Alle”.

Doro’s danske salgschef, Michael Fahlén er glad for at kunne tilbyde de to nye produkter til seniorsegmentet:

”Vi har skabt de to nye produkter af flere årsager. For det første skal det være muligt for alle seniorer at få en tech-oplevelse, der ikke er overvældende, men brugervenlig og funktionel. For det andet har vi en ambition om, at de nye produkter kan være med til at inspirere de ældre til at få det bedste ud af deres hverdag. Vi har specialdesignet produkterne, så de kan give et løft, både når de går en tur, når de søger på internettet, eller når de er i kontakt med deres familie. Samtidig er vi glade for at kunne tilbyde nye produkter til seniorer og deres familier, som kan give en ekstra tryghed i dagligdagen.”  

Specifikationer:

De vigtigste funktioner i Doro Watch:

-       Stor skærm på 1,28"

-       Guidet navigationssystem

-       Tracker af skridt, puls, søvn og motion

-       Partnerapp tilgængelig på Android og iOS

-       Tryghedsknap, som kan kobles til Doro 8110 smartphone

-       Lang batteriholdbarhed på 4-6 dage

-       Magnetisk oplader

-       Tre farver: Grøn, lyserød og sort

Vejledende salgspris for Doro Watch: 1099 DKK

De vigtigste funktioner i Doro Tablet:

-       TeamViewer fjernsupport-app forudinstalleret for at give pårørende adgang til indstillinger eksternt

-       Fire højttalere med surround sound

-       Bagkamera 8MP + frontkamera 5MP kameraer

-       6000mAh batteri til at understøtte timers daglig brug

-       Bærbar, ergonomisk holder inkluderet som standard

Vejledende salgspris for Doro Tablet: 2499 DKK

Kontakter

Kontakt for mere information:

Michael Fahlén, Sales Manager Doro Denmark

Michael.fahlen@doro.com, +45 40710870


Caroline Cecilie Olesen, PR Manager

Caroline.olesen@grey.com +4522257976

Billeder

Information om Doro

Om Doro

Doro AB er en teknologivirksomhed, der udvikler services og produkter til seniorer. Doro’s brede portefølje af produkter og tjenester hjælper med at forbinde generationer digitalt og skaber et trygt og uafhængigt liv i og uden for hjemmet. Doro AB er en svensk virksomhed med hovedsæde i Malmø og er europæisk markedsleder inden for mobiltelefoner til seniorer. Selskabet er noteret på Nasdaq Stockholm og har salgsaktiviteter i 27 lande. I 2021 havde Doro Consumer 116 ansatte, og nettoomsætningen udgjorde SEK 1.039,6 millioner. (102 mio. EUR). Læs mere på www.doro.com/

Følg pressemeddelelser fra Doro

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Doro