Erhvervsministeriet

Nye penge til 28 landdistriktsprojekter

Del

Erhvervs- og Vækstministeriet har netop givet tilsagn til alt 6,6 mio. kr. i støtte til 28 projekter i danske landdistrikter og på småøerne.

Det myldrer med gode ideer til at skabe vækst og udvikling i landdistrikterne. Det vidner søgningen til Landdistriktspuljen om. Erhvervs- og Vækstministeriet netop har givet tilsagn om at støtte 28 projekter med i alt 6,6 mio. kr.

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen:

”Regeringen arbejder hårdt for at skabe vækst og udvikling i hele Danmark, og derfor er det fantastisk, at vi oplever så meget medspil og engagement fra lokale kræfter, der er helt afgørende for at udvikle landdistrikterne. De mange projektansøgninger vidner om et bredt lokalt initiativ, og jeg ser frem til, at de 28 projekter kommer til at virke på småøerne og i landdistrikterne.”

11 af de 28 projekter er tiltag på småøerne. Projekterne spænder fra udvidelse af produktionsmuligheder i lokale virksomheder til opgradering af naturoplevelser og havnemiljøer for at understøtte turisme. Andre projekter handler om en fokuseret bosætningsindsat.

De 17 øvrige projekter handler om at løfte landdistrikterne med forskellige initiativer som fx egnsunikke produkter i Danmarks første naturpark til virksomheders mulighed for at tiltrække expats til landdistrikterne.

Se de 28 projekter og læs mere om Landdistriktspuljen på www.livogland.dk

Yderligere kontakt:

Hotline for Landdistriktspuljen kan kontaktes på tlf. 41 71 78 97 (alle hverdage kl. 10-12) / landdistriktspulje@erst.dk eller Henrik Steen Jensen på tlf. 35 29 12 86 / HenStn@erst.dk 

Information om Erhvervsministeriet

Erhvervsministeriet
Erhvervsministeriet
Slotsholmsgade 10-12
1216 København K

33 92 33 50https://www.evm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Ved at skrive dig op her, vil du modtage pressemeddelelser på mail når de udsendes. Indtast din mail og følg instruktionerne. Det er ligeså let at melde sig fra igen.

Flere pressemeddelelser fra Erhvervsministeriet

Brian Mikkelsen præsenterer FinTech-initiativer21.9.2017 13:35pressemeddelelse

Regeringen fik før sommerferien Folketingets tilslutning til, at Finanstilsynet allerede fra i år får øgede ressourcer til at styrke arbejdet med FinTech. Der igangsættes derfor nu fem initiativer i Finanstilsynet, der skal gøre det lettere for FinTech-iværksættere at komme i gang i Danmark og gøre det lettere at anvende ny teknologi på det finansielle område. De første initiativer skydes i gang allerede fra den 1. oktober 2017.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum