Thisted Bryghus

Nye økologiske sodavand fra Thisted Bryghus

Del

Siden Thisted Bryghus som det første danske bryggeri lancerede den økologiske pilsner Øko Thy tilbage i 1995, har økologi været en vigtig del af bryggeriets idenditet. Nu kommer fire nye økologiske sodavand på markedet.

Siden Thisted Bryghus som det første danske bryggeri lancerede den økologiske pilsner Øko Thy tilbage i 1995, har økologi været en vigtig del af bryggeriets idenditet.
 
Derfor fokuserer bryggeriet også på at udvikle nye økologiske produkter.  Udover et stort udvalg af økologisk øl, har bryggeriet senest sendt en økologisk saftserie på markedet, der henvender sig til restauranter og cafeer.

 

- Som en naturlig del af den udvikling, sender vi nu fire nye økologiske sodavand på markedet : Thy Appelsin Økologisk, Thy Lemon Økologisk, Thy Rabarber Økologisk og Thy Hyldeblomst Økologisk. Økologiske sodavand har været et stort ønske fra vores kunder, og vi det ønske er vi glade for at kunne efterkomme, siger Direktør Aage Svenningsen, Thisted Bryghus.

Den gode smag kendetegner bryghusets produkter.

- Vi arbejder hver dag på at skabe den optimale smagsoplevelse for kunderne, uanset om man køber øl, saft eller som nu økologiske sodavand. Og det er også lykkedes med de nye økologiske sodavand, siger Aage Svenningsen. 

Han forventer, at de fire sodavand får følgeskab af flere i fremtiden. De nye sodavand er lige nu på vej ud i landets dagligvarebutikker, cafeer og restauranter.

 

Nøgleord

Kontakter

Yderligere information:
Aage Svenningsen, direktør for Thisted Bryghus, tlf. 4024 2522

Billeder

Information om Thisted Bryghus

Thisted Bryghus
Thisted Bryghus
Bryggerivej 10
7700 Thisted

4024 2522http://www.thisted-bryghus.dk

A/S Thisted Bryghus har vundet prisen som Årets Bryggeri i 2015, 2016 og 2017.

A/S Thisted Bryghus blev i 1902 stiftet på baggrund af det fallerede Thisted Aktiebryggeri.

Som aktieselskab afholder bryghuset hvert år generalforsamling, hvilket kaldes "Den 4. højtid" i Thy. Mere end 1000 aktionærer samles hvert år i Thy Hallen, til en orientering om årets gang på det lokale bryghus. Et arrangement der bl.a. gør Thisted Bryghus aktier ekstremt attraktive.

Følg pressemeddelelser fra Thisted Bryghus

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Thisted Bryghus

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum