Andel

Nye medlemmer til SEAS-NVE’s repræsentantskab

Del

Mange borgere i Faxe, Ringsted og Vordingborg har de seneste uger sat et kryds ved netop den kandidat, de mener, der skal træde ind i repræsentantskabet i energi- og fibernetkoncernen SEAS-NVE. Nu er valget afsluttet, og 40 opstillede kandidater er blevet til 25 repræsentantskabsmedlemmer.

25 medlemmer er valgt til SEAS-NVE’s repræsentantskab i områderne Faxe, Ringsted og Vordingborg. Ved valget i de tre områder er der i alt afgivet 6373 stemmer, hvilket svarer til en valgdeltagelse på 11 procent.

Hos SEAS-NVE glæder de sig til at få det nye hold af repræsentantskabsmedlemmer med på holdet.

”Jeg vil rigtig gerne takke både de kandidater, der stillede sig til rådighed for repræsentantskabet, og de andelshavere, der har stemt. For et andelsselskab som SEAS-NVE er det fuldstændig afgørende, at vores andelshavere, altså vores ejere, kender os og engagerer sig i vores aktiviteter. Alle, der har deltaget i valget, har taget aktiv andel i SEAS-NVE koncernens fremtid. Og det er et vigtigt skridt mod et endnu mere levende andelsselskab”, siger Jens Stenbæk.

Det er SEAS-NVE’s repræsentantskab, der som øverste myndighed eksempelvis beskæftiger sig med lokale energipolitiske temaer og vælger koncernens bestyrelse. Derudover er repræsentantskabet sparringspartner for bestyrelsen og ledelsen samt er med til at sætte rammerne for koncernens fremtid.

Der er i alt 15 valgområder i SEAS-NVE’s geografiske forsyningsområde, og der afholdes valg i hvert valgområde hvert 4. år. Udover de tre valgområder har ni kandidater i Køge valgt at stille op til 11 pladser, og de er derfor medlemmer af repræsentantskabet.

I 2021 afholdes der valg i Kalundborg, Næstved og Lolland.

Her er de nye medlemmer af repræsentantskabet i SEAS-NVE:

Vordingborg:

Nyvalgte medlemmer:

Anders Lambrecht Jensen

Henrik Gyldenholm

Kim Jensen

Marianne Andersen

Michael Behrens

Poul Larsen


Genvalgte medlemmer:

Daniel Irvold

Jens-Peter Hansen

Jesper Bergiel Nielsen

Lars Karlsson

Torben Andersen

Faxe:

Nyvalgte medlemmer:

Kaj Munck

Kennet Harpsøe

Lars Folmann

Mona Gregersen

Genvalgte medlemmer:

Christian Bartel

Morten Hansen

Stig Rask Andresen

Ringsted:

Nyvalgte medlemmer:

Claus Edske

Finn Andersen

Søren Holst Andersen

Torben Jørgensen

Genvalgte medlemmer:

Christian Bigandt Nielsen

Helle Grace Lundsgaard

Timo Dybdal Jensen

Køge:

Nye medlemmer:

Bodil Søe

Gert Jacobsen

Kim Lund Sørensen

Medlemmer:

Anita Ambjørn

Jens Ole M. V. Pedersen

Kjetil Kræmer

Poul Erik Jensen

Preben Pedersen

Rikke Haastrup

Kontakter

Pressevagten i SEAS-NVE, telefon 21703101

Billeder

Information om Andel

Andel
Andel
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.andel.dk/

Om SEAS-NVE – en moderne andelsejet energi- og fibernetkoncern

I SEAS-NVE skaber vi energi til at leve livet. Vi ønsker at gøre energi til mere end blot en leverance - at være din bedste forbindelse, når det gælder den grønne omstilling og digitalisering. Det er dig, vi arbejder for, når vi tilbyder lynhurtigt internet og sikrer, at der altid er strøm i kontakten og lys på gaden. Og det er for at skabe værdi for dig, at vi lagrer energi fra vindmøller til fremtiden og skaber energirigtige løsninger i hverdagen. Vi er godt 1.000 medarbejdere og omsatte i 2018 for 7,3 mia. kr.

Følg pressemeddelelser fra Andel

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Andel

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum