Fors A/S

Nye kloakker skal beskytte grundvand på Orø

Del

Forsyningsselskabet Fors A/S begynder denne sommer arbejdet med at kloakere i Salvig på Orø. Det er byrådet i Holbæk Kommune, der har besluttet, at der skal kloakeres, og Fors A/S og entreprenøren Gorm Hansen ser frem til at komme i gang med arbejdet, der blandt andet vil sikre bedre beskyttelse af grundvandet.

Rent grundvand er ikke en selvfølge. Det er en ressource, vi skal passe på, derfor begynder forsyningsselskabet snarest arbejdet med at kloakere Salvig på Orø, så man fremover sikrer en endnu bedre håndtering af spildevand.

Anlægsarbejdet forventes at gå i gang i sensommeren 2022.

- Vi glæder os til at komme i gang. Det er et stort skridt på vejen mod at beskytte grundvandet endnu mere og samtidig også et skridt på vejen mod en nemmere hverdag for vores kunder, der slipper for at tænke på at tømme deres spildevandstank, siger projektleder fra Fors A/S Birgit Brødsgaard.

Selve anlægsarbejdet står entreprenør Gorm Hansen for. Her glæder de sig også til at komme i jorden og møde kunderne på Orø.

- Projektet på Orø er meget interessant, og vi ser i den grad frem at starte op. Som altid vil vi fokusere på at mindske generne ved vores arbejde og kommunikere klart og tydeligt, så øens beboere og gæster får en god oplevelse med vores arbejde, siger Gorm Hansens projektleder Nikolai Larsen.

Læs mere om arbejdet på www.fors.dk/oroe

Kontakter

Billeder

Information om Fors A/S

Fors A/S
Fors A/S
Tåstrup Møllevej 5
4300 Holbæk

70 20 20 66https://www.fors.dk/

Hos Fors A/S er vi cirka 200 medarbejdere, der leverer vand, fjernvarme, renser spildevand, indsamler affald og driver genbrugspladser. I alt når vi hver dag 200.000 kunder med et eller flere af vores produkter.

Vi er ISO-certificerede for at sikre sammenhæng mellem strategi, politikker, procedurer og konkrete handlinger. Læs mere om vores ISO-certificering her.