Esbjerg Kommune

Nye hjemmesider er et vindue til dagtilbud og skoler

Del

Esbjerg Kommunes dagtilbud og skoler er gået i luften med helt nye hjemmesider. Her kan forældrene få et kig ind i hverdagen i den enkelte daginstitution eller skole og blive klogere på mulighederne for deres barn.

Både dagtilbud og skoler har fået nye hjemmesider. Her får du et kig ind i skolernes nye hjemmesideunivers.
Både dagtilbud og skoler har fået nye hjemmesider. Her får du et kig ind i skolernes nye hjemmesideunivers.

Når man som forældre skal vælge dagpleje, daginstitution eller skole for sit barn, er det en stor beslutning. Der følger mange tanker og overvejelser med, og mavefornemmelsen skal gerne være rigtig. I Esbjerg Kommune har forældrene nu fået et bedre grundlag for at træffe det bedste valg for netop deres barn og familie. Dagplejen og alle daginstitutioner og skoler har nemlig fået helt nye hjemmesider, som er mere moderne end de gamle og præsenterer et aktuelt og reelt billede af kommunens dagtilbud og skoler.

I øjenhøjde med forældre
Det er let at finde de nye hjemmesider, som er samlet i to universer – børnepasning.esbjerg.dk og folkeskoler.esbjerg.dk. Også fra Esbjerg Kommunes overordnede hjemmeside, Esbjerg.dk, bliver man let hjulpet videre til dagtilbud og skoler.

På de nye hjemmesider er der lagt vægt på at kommunikere i øjenhøjde med forældrene og gøre siderne indbydende og overskuelige, så forældrene let kan finde de informationer, der er vigtige for dem. Det handler fx om hverdagens rytme, fysiske rammer, særlige profiler og samarbejde med forældre, og siderne samler også praktiske oplysninger om opskrivning, ferie, transport og madordninger. På den måde kan forældrene ét sted navigere i alt det, der følger med valget af dagtilbud eller skole.

Sammenhæng og forskel
Strukturen for hjemmesiderne er ens, så forældrene oplever sammenhæng og samtidig kan kende forskel og sammenligne mulighederne.

”Det er helt naturligt for forældrene at søge viden digitalt, og de nye hjemmesider fungerer som et vindue ind i vores dagtilbud og skoler. Siderne skal selvfølgelig afspejle de trygge, levende, aktive og udviklende steder, som vi hver dag gør vores allerbedste for at skabe, fra børnene er helt små, til de som unge mennesker går ud af folkeskolen. Derfor håber jeg, at de nye hjemmesider bliver et værdifuldt redskab, der bakker forældrene op i at træffe velovervejede valg for deres barn og familie”, siger direktøren for Børn & Kultur, Jørn Henriksen.

Skoleindskrivning til januar
For børn født i 2015 er det tid til skolestart efter sommerferien i 2021. Selve skoleindskrivningen ligger fra den 4. til den 17. januar 2021, og forældrene får nærmere besked i eBoks. Forældrene kan fx bruge de nye hjemmesider til at blive klogere på folkeskolerne i Esbjerg Kommune.

Kontakter

Jørn Henriksen, direktør for Børn & Kultur, tlf. 27 24 11 24, johe@esbjergkommune.dk

Thomas Reil, kommunikationschef, tlf. 21 37 92 84, thar@esbjergkommune.dk

Billeder

Både dagtilbud og skoler har fået nye hjemmesider. Her får du et kig ind i skolernes nye hjemmesideunivers.
Både dagtilbud og skoler har fået nye hjemmesider. Her får du et kig ind i skolernes nye hjemmesideunivers.
Download

Information om Esbjerg Kommune

Esbjerg Kommune
Esbjerg Kommune
Torvegade 74
6700 Esbjerg

76161616http://www.esbjerg.dk

Esbjerg er kendt som EnergiMetropol i erhvervssammenhænge, men begrebet energi er også relevant i langt bredere forstand. Hele kommunen summer af energi mellem mennesker, og her er stor handlekraft og vilje til at gå nye veje. Erhvervsmæssigt har vi en særlig styrkeposition på energiområdet, og i fremtiden vil en ny type energi i form af digital infrastruktur være med til at definere kommunen. Vi udvikler os hele tiden i en mere bæredygtig retning, og det er vores ambition, at alle skal opleve og bidrage til energien i Esbjerg Kommune.

Følg pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Esbjerg Kommune

Ny lynladestation ved Esbjerg Lufthavn gør det nemmere at være elbilist i det vestjyske26.12.2020 06:00:00 CETPressemeddelelse

Esbjerg får nu otte nye lynladepunkter, der hver især kan oplade en bil på cirka 20 minutter. Den nye lynladestation, der etableres af ladeoperatøren Clever med selskabets prisvindende design, bliver placeret ved Esbjerg Lufthavn og forventes at være klar til at tage imod elbiler til opladning efter sommerferien 2021. Og det er en gevinst for Esbjerg Kommunes borgere, lyder det fra borgmester Jesper Frost Rasmussen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum