Frederikshavn Kommune

Nye arbejdspladser i Frederikshavn

Del

ATP i Frederikshavn ansætter flere medarbejdere. I løbet af året kommer antallet af ansatte til at runde 200, det er 80 mere end ved indgangen til 2016. Heriblandt er et antal udflyttede statslige arbejdspladser

Det lysegrønne ATP-flag blafrer i medvind over den gamle toldkammerbygning på Havnepladsen i Frederikshavn. Siden begyndelsen af 2016 har ATP ad flere omgange haft brug for at ansætte flere medarbejdere med både korte og længerevarende uddannelser, og behovet fortsætter:

”Vi har lige nu flere ledige job. Vi skal bl.a. ansætte ti til Statens Administration, hvor en del af de statslige arbejdspladser overgår til ATP Frederikshavn og hvor opgaverne vedrører bl.a. tilbagebetaling af mere end 350.000 studielån”, siger Henrik Davidsen, HR-partner og sekretariatschef i ATP’s center i Frederikshavn.

Ud over de opgaver, ATP skal overtage, har Statens Administration udflyttet arbejdspladser til Holstebro og Hjørring. I forbindelse med regeringens udflytningsplan skal ATP flytte både nye og eksisterende opgaver til sine fire centre uden for hovedstaden, henholdsvis Vordingborg, Haderslev, Holstebro og Frederikshavn. Opgaverne og dermed arbejdspladserne er fordelt ud fra, hvordan de passer til centrets eksisterende opgaver og ledig kapacitet.

”I Frederikshavn har vi brug for mange forskellige kompetencer, som kan sikre en god kundeoplevelse. Derfor er det også glædeligt, at vi tiltrækker så mange spændende ansøgere med stor bredde i både faglighed og erfaring”, siger centerdirektør i ATP Frederikshavn, Marianne Lørincz.

ATP får ansøgninger fra hele regionen og er i samarbejde med Frederikshavn Kommune parat med hjælp, hvis nye medarbejdere ønsker at matche et nyt job med at bosætte sig i kommunen. Men også den lokale jobkø bliver mindre:

”Vi har i Frederikshavn Kommune stort fokus på tilførsel af arbejdspladser, og derfor er vi klar med den støtte og service, der skal til for at nye medarbejdere kan føle sig hjemme og flytte til kommunen. Når det er sagt, så glæder det mig meget, at ATP også har haft mulighed for at finde job til tidligere MARTIN ansatte, og dermed er med til at løfte opgaven med at få dem sluset ind på en af kommunens andre store arbejdspladser”, siger Birgit S. Hansen, borgmester, Frederikshavn Kommune.

Fakta: På baggrund af en lovændring er opgaver, der hidtil er varetaget af Statens Administrations Finansservicecenter overgået til Udbetaling Danmark. Det drejer sig bl.a. om administration af tilbagebetaling af studielån og opkrævning af krav om tilbagebetaling af for meget modtaget uddannelsesstøtte m.v. Loven betyder, at der pr. 1. oktober 2016 overdrages opgaver svarende til ca. 68 årsværk fra Statens Administrations Finansservicecenter til Udbetaling Danmark. Medarbejderne, der beskæftiger sig med opgaverne, vil blive placeret i Holstebro, Frederikshavn, Hillerød og Allerød. Med loven udmøntes dele af aftalen mellem regeringen og KL om den kommunale og regionale økonomi for 2016 og en del af regeringens plan for flytning af statslige arbejdspladser »Bedre balance – statslige arbejdspladser tættere på borgere og virksomheder« fra oktober 2015.

For yderligere oplysninger kontakt:

Birgit S. Hansen, borgmester, Frederikshavn Kommune, +45 2916 3039

Nøgleord

Information om Frederikshavn Kommune

Frederikshavn Kommune
Frederikshavn Kommune
Rådhus Allé 100
9900 Frederikshavn

98 45 50 00http://frederikshavn.dk/

Følg pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Frederikshavn Kommune

Jobopslag: Webredaktør til Frederikshavn Kommune3.4.2018 10:37pressemeddelelse

Vi går snart i luften med en ny hjemmeside. Vi synes selv, den er rigtig god, fordi den fortæller, hvad vi kan, hvem vi er, og hvad vi står for. Vi ønsker os, at borgerne tager godt imod siden og bliver glade for den – det er derfor, vi har lavet den. Vores ambition er, at borgere, virksomheder, foreninger og tilflyttere oplever frederikshavn.dk på en nem, imødekommende og direkte facon, så den opfylder deres behov for service og information.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum