Landdistrikternes Fællesråd

Nye ansigter i Landdistrikternes Fællesråds bestyrelse

Del

Landdistrikternes Fællesråds generalforsamling løb af stablen fredag på professionshøjskolen Absalon i Slagelse, hvor der blev valgt en række nye medlemmer til bestyrelsen.

Landdistrikternes Fællesråd kan efter generalforsamlingen byde velkommen til nye ansigter i bestyrelsen.
Landdistrikternes Fællesråd kan efter generalforsamlingen byde velkommen til nye ansigter i bestyrelsen.

For første gang i tre år blev Landdistrikternes Fællesråds årsmøde afholdt fysisk. 200 landdistriktsaktører blev budt velkommen på Professionshøjskolen Absalon, som i år blev afholdt i samarbejde med Region Sjælland.

I forbindelse med årsmødet blev generalforsamlingen i Landdistrikternes Fællesråd afviklet. Her var der kampvalg på en ud af de fire ledige bestyrelsesposter, navnlig posten for de landsdækkende organisationer og foreninger.

Efter dagens afstemninger er både Lone Kastberg fra Vibland og Hanne Lene Haugaard fra DGI genvalgt til bestyrelsen.

To nye ansigter er også at finde i Fællesrådets bestyrelse efter dagens generalforsamling: Bo Hansen opstillet af Svendborg Kommune og Brian Videbæk opstillet af De Samvirkende Købmænd.

Formand for Landdistrikternes Fællesråd Steffen Damsgaard, udtaler:

- Fire kompetente bestyrelsesmedlemmer er blevet valgt ind i Landdistrikternes Fællesråd, hvoraf vi kan byde velkommen til to helt nye ansigter. Jeg ser frem til at trække i arbejdstøjet for sammen med bestyrelsen at styrke de danske landdistrikter, siger han og tilføjer:

- Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at takke for samarbejdet til Christina Krzyrosiak Hansen og Arne Haahr Hansen, som vi desværre må sige farvel til. De har ydet en stor indsats i Landdistrikternes Fællesråd og bidraget positivt til at sætte landdistrikterne på dagsordenen.

Det nyvalgte medlem borgmester i Svendborg Kommune, Bo Hansen (S), er glad for at blive valgt ind i bestyrelsen.

- Jeg er enormt glad og beæret over at få lov til at blive en del af bestyrelsen i Landdistrikternes Fællesråd. Det er en vellidt organisation, som har gjort en stor forskel for både Svendborg Kommune, men også land- og yderområder i det hele taget. Jeg håber, at jeg kan være med til at sætte fokus på, hvad landdistrikterne har at byde på.

Også Brian Videbæk, direktør for ejendomsudvikling i Dagrofa, ser frem til at blive en del af bestyrelsen i Landdistrikternes Fællesråd:

- Det er med stor glæde, at jeg er blevet valgt ind i bestyrelsen hos Landdistrikternes Fællesråd. Fra arbejdet omkring de borgerdrevne dagligvarebutikker ved jeg, hvad stærke og aktive lokalsamfund betyder for den lokale udvikling. Jeg glæder mig derfor til at samarbejde om den fælles indsats for at skabe liv, vækst og udvikling i hele Danmark.

Landdistrikternes Fællesråds bestyrelse består efter dagens generalforsamling af:

 • Steffen Damsgaard, opstillet af Lemvig Kommune (formand)
 • Marcel Meijer, opstillet af Samsøe Kommune (næstformand)
 • Peter Kock, opstillet af LandboUngdom
 • John Brædder, opstillet af kommunerne Vordingborg, Lolland og Guldborgsund
 • Morten Flæng, opstillet af regionerne
 • Frode Thule Jensen, opstillet af LAG Nord
 • Gunnar Landtved, opstillet af Ryslinge Lokalråd
 • Bo Hansen, opstillet af Svendborg Kommune
 • Hanne Lene Haugaard, opstillet af DGI
 • Lone Kastberg, opstillet af Vibland
 • Brian Videbæk, opstillet af De Sammenvirkende Købmænd

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Landdistrikternes Fællesråd kan efter generalforsamlingen byde velkommen til nye ansigter i bestyrelsen.
Landdistrikternes Fællesråd kan efter generalforsamlingen byde velkommen til nye ansigter i bestyrelsen.
Download

Information om Landdistrikternes Fællesråd

Landdistrikternes Fællesråd
Landdistrikternes Fællesråd
Rådhusgade 100
8300 Odder

61 313 636http://www.landdistrikterne.dk

Landdistrikternes Fællesråd er en partipolitisk neutral interesseorganisation, der arbejder for at skabe bedre rammevilkår for landdistrikter og yderområder i Danmark.

Vi tæller 55 kommuner og fire regioner, der tilsammen repræsenterer over 4 millioner danskere. Medlemmerne er tillige en række landsdækkende organisationer, de lokale aktionsgrupper samt et større antal landsbyer og landdistriktsråd.

Følg pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Landdistrikternes Fællesråd

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum