SEAS-NVE

Nye andelshavere i SEAS-NVE's repræsentantskab

Del

Otte nye og 23 erfarne medlemmer af repræsentantskabet skal de næste fire år repræsentere andelshaverne i Odsherred, Solrød, Sorø, Slagelse og Roskilde i energi- og fibernetkoncernen SEAS-NVE's repræsentantskab.

Jens Stenbæk, bestyrelsesformand i energi- og fiberkoncernen SEAS-NVE, byder nye repræsentantskabsmedlemmer velkommen.
Jens Stenbæk, bestyrelsesformand i energi- og fiberkoncernen SEAS-NVE, byder nye repræsentantskabsmedlemmer velkommen.

Bestyrelsesformand i SEAS-NVE, Jens Stenbæk, glæder sig til samarbejdet med både nye og gamle engagerede andelshavere og medlemmer af repræsentantskabet:

- Vi er en koncern i udvikling og derfor har vi brug for både erfaring og nytænkning i vores repræsentantskab, fortæller Jens Stenbæk og takker samtidig de afgående medlemmer for indsatsen.

De i alt 31 medlemmer indtræder i repræsentantskabet ved det årlige repræsentantskabsmøde i april 2018 og varetager hvervet i fire år.

Fakta

SEAS-NVE er et andelsselskab. Hvis du bor i SEAS-NVE's forsyningsområde og er tilsluttet elnettet, er du andelshaver i SEAS-NVE. I et andelsselskab som SEAS-NVE vælger andelshaverne repræsentantskabet til at varetage samtlige andelshaveres interesse. 

Hvert år vælges medlemmer til repræsentantskabet blandt en del af andelshaverne. Der er i alt fire geografiske valgområder, der hver især dækker et antal kommuner.

Repræsentantskabet er selskabets øverste organ og beskæftiger sig med de energipolitiske temaer og selskabets udvikling. Repræsentantskabet vælger også SEAS-NVE's bestyrelse.

Der er 126 medlemmer af repræsentantskabet i øjeblikket.

Se mere om repræsentantskabet på www.seas-nve.dk 

De nye medlemmer

Odsherred

Jørgen Porsby, Niels Nicolaisen, Vagn Larsen, Hans Jensen, Niels Peter Hansen, Stig Stormgaard, Benny Madsen, Birgitte Lau, Henning Brandt, Poul Dengsøe, Steen Friis, Hans Fjeldsø, Bo Bøge Jensen (ny)

Slagelse

Ole Drost, Arne Nesgaard, Niels Ulrik Jul Petersen (ny), Klaus Kvist Rasmussen (ny), Henning Hechmann Madsen, Sten Skovgaard (ny), Ole Rasmussen

Solrød

Jan W. Juhl, Peter Rudolf Pedersen, Bjarne Friis Felby (ny)

Roskilde

Erik Ydby Andersen, Arne Bjerager, Flemming Nielsen, Trine Madsen Engel (ny)

Sorø

Jacob Tetzlaff, Bo Christensen (ny), Anne Grete Rasmussen, Morten Westerbjerg Andersen (ny)

Kort om SEAS-NVE

I SEAS-NVE varetager vi vores fælles interesser, når vi investerer i vindmøller, skaber innovation for fremtiden og rådgiver om energi. Vi ejer landets geografisk længste elnet og er en af landets største el-leverandører. 

Vi er Danmarks største andelsejede energi- og fibernetkoncern, og vi leverer el til vores 389.000 andelshavere og kunder.  

I 2016 var vi 888 medarbejdere, og vi omsatte for 3,5 milliarder kroner. Med grønne investeringer arbejder vi målrettet på at fremme en bæredygtig og digital fremtid - til fordel for vores andelshavere og kunder.

Kontakter

Rasmus Carlsen, pressekontakt, mobil 30 28 67 20, rac@seas-nve.dk

Billeder

Jens Stenbæk, bestyrelsesformand i energi- og fiberkoncernen SEAS-NVE, byder nye repræsentantskabsmedlemmer velkommen.
Jens Stenbæk, bestyrelsesformand i energi- og fiberkoncernen SEAS-NVE, byder nye repræsentantskabsmedlemmer velkommen.
Download

Information om SEAS-NVE

SEAS-NVE
SEAS-NVE
Hovedgaden 36
4520 Svinninge

70 29 29 00http://www.seas-nve.dk/

Følg pressemeddelelser fra SEAS-NVE

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra SEAS-NVE

SEAS-NVE vil bekæmpe digital ulighed med milliardstor fiberudrulning3.10.2018 13:03pressemeddelelse

Danmarks største andelsejede energi- og fibernetkoncern, SEAS-NVE vil sikre alle lige gode muligheder for at deltage i nutidens og fremtidens digitale samfund. SEAS-NVE tilfører derfor 3,4 mia. kr. i en fiberudrulning på det vestlige og sydlige Sjælland, Lolland, Falster og øerne over de næste fem år gennem datterselskabet Fibia. Ambitionen er, at alle selskabets andelshavere inden udgangen af 2023 tilbydes adgang til 1 Gb/s (1000/1000 Mbit) fremtidssikret fibernet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum