Guldborgsund Kommune

Nye åbningstider for betjening hos bibliotekerne fra 1. januar 2023

Del

Fra 1. januar 2023 ændrer bibliotekerne i Guldborgsund deres betjente åbningstider.

Foto: Bibliotek & Borgerservice
Foto: Bibliotek & Borgerservice

Bibliotekerne i Guldborgsund får fra januar 2023 nye åbningstider for betjening. Bibliotekerne vil fortsat have åbent for oprettede lånere (Åbent Bibliotek) alle hverdage mellem kl. 7–20 og weekender mellem 7-18, men tiderne for betjening ændre sig.

Charlotte Møller, der er leder af Bibliotek & Borgerservice håber, at brugerne vil tage godt imod de nye åbningstider, der er valgt ud fra at tilgodese brugernes forskellige behov.

- I forbindelse med at vi har skulle finde midler til nye funktioner på bibliotekerne, har vi valgt at skære i vores bemandede åbningstid. Det har vi for at kunne fortsætte med at holde arrangementer, læsekredse og tilbud som fx ’book en bibliotekar’ som vi vurderer, skaber mere værdi for borgerne. I Nykøbing har vi valgt at lægge vores ressourcer i hverdagene, for fortsat at kunne understøtte skoler og dagstilbud. For at tilgodese lokalområderne, har vi prioriteret at lokalbibliotekerne fortsat er bemandet alle hverdage. Den første lørdag i måneden har vi bemanding i FabLab og vi vil også fortsætte med at holde arrangementer på lørdage henover året - også lokalt, fortæller Charlotte Møller.

Nye betjente åbningstider

Biblioteket i Nykøbing

Mandag kl. 10-18
Tirsdag kl. 10-16
Onsdag kl. 10-16
Torsdag kl. 10-18
Fredag kl. 10-13
1. lørdag i måneden kl. 10-14

FabLab

1. lørdag i måneden kl. 10-14

Lokalbibliotekerne

Mandag kl. 12-16
Tirsdag kl. 10-14
Onsdag kl. 10-14
Torsdag kl. 14-18
Fredag kl. 10-13

Kontakter

Billeder

Foto: Bibliotek & Borgerservice
Foto: Bibliotek & Borgerservice
Download

Information om Guldborgsund Kommune

Guldborgsund Kommune
Guldborgsund Kommune
Parkvej 37
4800 Nykøbing F

54 73 10 00http://www.guldborgsund.dk/

Følg pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Guldborgsund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum