home a/s

Nybyg: Aalborg har overhalet Aarhus

Del

’Prisbyt i de jyske storbyer’: I den nordjyske hovedstad skal man i snit give omkring 44.200 kr. pr. kvm. for endnu ikke færdigbyggede ejerlejligheder. Det er over 1.000 kr. mere end i Aarhus. Bedre beliggenhed forklarer forskellen, siger home

Mange mennesker flytter til en af de danske storbyer, og der bliver bygget nye ejerlejligheder på højtryk for at imødekomme tilstrømningen. Der bliver også bygget på livet løs i de jyske storbyer - Aarhus og Aalborg.

Og selvom lejlighederne ikke står klar før næste år eller endnu senere, er mange af dem allerede nu udbudt til salg. En opgørelse fra Boliga kaster lys over, hvad ’fremtidens boliger’ koster her.

Aalborg står - ganske overraskende, da Aarhus normalt er ’storebror’ - for de højeste jyske priser på nybyg, påpeger ejendomsmæglerkæden Home.

Her skal man nemlig i gennemsnit give omkring 44.200 kr. pr. kvadratmeter for de endnu ikke færdigbyggede ejerlejligheder.

I Aarhus ligger de aktuelle udbudskvadratmeterpriser på de kommende ejerlejligheder på lige over 43.100 kr. pr. kvadratmeter. Så altså en forskel på godt 1.000 kr. pr. kvadratmeter.

Prima belligenhed
Ejendomsmægler og indehaver af home i Aalborg, Claus Barrett, forklarer sammenhængen:
”70-80 % af de projekter, der er udbudt i Aalborg og Nørresundby, ligger langs fjorden med prima beliggenhed og udsigt til vand, hvorimod vores kolleger i Aarhus oplyser, at projekterne der i dag er bredt mere ud over hele byen,” fortæller Claus Barrett.

”Generelt er Aarhus dog fortsat dyrere end Aalborg, så hvis du har to sammenlignelige projekter i Aalborg og Aarhus, vil kvadratmeterpriserne i Aarhus typisk være højere,” slår den lokale home-mægler fast.

Til gengæld er der ifølge Boligas opgørelse en del at spare ved at købe nybyg i Nørresundby, hvor udbudskvadratmeterprisen ligger på lige over 27.500 kr. i gennemsnit.

Når det gælder Hovedstaden, finder man de højeste udbudskvadratmeterpriser på de kommende lejligheder i Nordhavn og på Vesterbro, hvor en kvadratmeter ejerlejlighed koster omkring 57.000 kr., viser tallene fra Boliga.

Billede:
Mange af de nye lejligheder, der er på vej i Aalborg, har super beliggenhed direkte til fjorden som her Beddingen. Foto: home Aalborg

Yderligere oplysninger:
Claus Barrett
Indehaver, ejendomsmægler MDE
home Aalborg
Tlf 4088 1300 - Email: clabar@home.dk

Nøgleord

Billeder

Information om home a/s

home a/s
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj

+45 86154300http://home.dk/

home-kæden - kort fortalt

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark.

• home er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde*
• home blev stiftet den 1. august 1989
• home omsætter årligt boliger for en værdi af 30-35 mia. kr.
• home har over 900 ansatte
• home er en franchise-kæde
• home har godt 100 franchisetagere, hvoraf de største driver 10-13 butikker
• home har 177 home-butikker fordelt over hele landet**
• homes ambition at være danskernes førstevalg på boligmarkedet.
• home har 4 servicecentre, hvor specialister klarer alt papirarbejdet i handlen.

home samarbejder også med erhvervsmæglerkæden, home Erhverv, som er et landsdækkende netværk af erhvervsmæglere, der arbejder med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for erhvervsejendomme og erhvervslokaler.

Find nærmeste home-forretning her, eller ring på tlf. 8615 4300.

*  Kilde:Analyseinstituttet YouGov, brandtracking ultimo 2018.
** ultimo 2019.

Følg pressemeddelelser fra home a/s

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra home a/s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum