DKMarine.dk

Ny webshop sælger kvalitetsprodukter til den seriøse sejler og lystsejler

Del

Den danske webshop DKMarine.dk har fået godt gang i sejlene på trods af corona. Webshoppen er startet sidste år og sælger marineudstyr i høj kvalitet til den seriøse sejler og lystsejler.

DKMarine.dk har fået godt vind i sejlene trods Corona.
DKMarine.dk har fået godt vind i sejlene trods Corona.

Danskere har under corona ikke fløjet lige så meget til de varme lande. I stedet har mange valgt at sejle rundt i de danske farvande. Det betyder, at der nu er kommet rigtig mange danske sejlere på vandet i forhold til tidligere.

At der er flere lystsejlere i Danmark nu end nogensinde før, er noget som den nye webshop DKMarine.dk har kunnet mærke. DKMarine.dk lancerede deres webshop sidste år og har derfor ramt markedet på det helt rigtige tidspunkt. Det er nemlig gået over al forventning med at sælge marineudstyr til de danske lystsejlere.

Marineudstyr i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser

Når det er godt vejr, er der intet bedre end at nyde solskinnet på båden med venner og familie. Men før at det kan lade sig gøre, er det vigtigt at have styr på al udstyret. Heldigvis er der mulighed for dette ved køb af marineudstyr i den bedste kvalitet hos DKMarine.dk.

Uanset om du mangler oppustelige redningsveste, måleinstrumenter, propeller, lanterner til din båd, gummibåde, nødlys, radio og højtalere, vandski, fiskegrej eller sejlertøj, er der mulighed for at få fingrene i det hos DKMarine.dk.

DKMarine.dk har nemlig en mission om at blive din foretrukne online forhandler af marineudstyr. Derfor fokuserer de på at tilbyde en masse forskelligt marineudstyr i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Med produkter fra denne danske webshop kan du herved vælge mellem et inspirerende og stort sortiment af produkter til en god pris. Det er nemlig webshoppens mål, at du kan finde alt det udstyr, som enhver sejler har brug for til sin båd.

To passionerede lystsejlere står bag DKMarine.dk

Ejerne bag DKMarine.dk mener, at det er vigtigt med ordentligt udstyr på båden. Det er nemlig to passionerede lystsejlere, der driver webshoppen. Derfor ved de også, at en høj service samt en hurtig levering er altafgørende.

Køber du marineudstyr, vil du som regel få leveret dit udstyr inden for omkring 1 til 3 hverdage. Herved kan du hurtigt komme ud på vandet og få en sikker samt komfortabel sejltur med venner og familie.

Har du valgt det forkerte udstyr, tilbyder DKMarine hele 30 dages returret.

Nøgleord

Billeder

DKMarine.dk har fået godt vind i sejlene trods Corona.
DKMarine.dk har fået godt vind i sejlene trods Corona.
Download

Links

Information om DKMarine.dk

DKMarine.dk
Vestre Maltvej 13
6650 Brørup

71749138https://dkmarine.dk

DKMarine.dk – Marineudstyr til den seriøse sejler

DKMarine.dk, vil være din foretrukne online leverandør af marineudstyr. Vores primære målgruppe er lystsejlere. Vi tilbyder høj service, gode priser og hurtig levering. 

 

Marineudstyr, reservedele og tilbehør til sejlads

Hos DKMarine.dk, finder du et bredt og inspirerende udvalg af alt det du har behov for, for at opnå en komfortabel og sikker sejltur. Sortimentet omfatter alt inden for marineudstyr, lige fra VHF-radioer til oppustelige redningsveste, samt selvstyrer til rorpind.

Webshoppen er åben 24 timer i døgnet, og de fleste ordrer leveres inden for 1-3 hverdage. 

Følg pressemeddelelser fra DKMarine.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.