Det Kongelige Teater

Ny, vild version af Aladdin på vej

Del

Glem Disneyhyggen - instruktør Christian Lollike står bag ny version af Oehlenschlägers folkekære eventyr

Det bliver et vildt ridt mellem retfærdighed, åndelighed, sex, afhuggede hoveder og masser af religiøst hykleri toppet af med humor, når Christian Lollike iscenesætter sin version af Aladdin - frit efter Adam Oehlenschlägers fortælling fra 1805.

Det siger sig selv, at det på ingen måde bliver det klassiske, farverige eventyr, som de fleste kender. Denne iscenesættelse tager i stedet livtag med vestens fremstilling af orienten og muslimer dengang og nu - på godt og ondt. For hvem har egentlig lov at sige hvad om hvem?

Samtidig stilles der i den grad spørgsmålstegn ved Islam, den personlige frihed, sharialov og ikke mindst kvinderettigheder. Alt sammen flettet kyndigt sammen til et grotesk lystspil, hvor alle sejl er sat til en underholdende og måske (for nogle) chokerende oplevelse.

Oplev blandt andre Lotte Andersen, Jens Jørgen Spottag, Özlem Saglanmak, Peter Christoffersen, Lila Nobel, Sicilia Gadborg Høgh, Alvin Olid Bursøe, Zaki Youssef og mange flere

Der er lige nu muligheder for interview med instruktør Christian Lollike, Özlem Saglanmak og Zaki Youssef.

Læs mere her: https://kglteater.dk/det-sker/sason-20182019/skuespil/aladdin/

Kontakter

Billeder

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum