Region Sjælland

Ny vicedirektør på Holbæk Sygehus

Del

Den 1. oktober 2021 tiltræder Gitte Jensen-Fangel som ny vicedirektør med sundhedsfagligt ansvar på Holbæk Sygehus. Hun kommer med en bred og mangeårig ledelses- og praksiserfaring fra sundhedsvæsenet.

Gitte Jensen-Fangel er 60 år og aktuelt vicedirektør i Landbrugsstyrelsen. Hun har tidligere været vicedirektør på Amager Hospital og senere vicedirektør på Herlev Hospital og Bispebjerg- og Frederiksberg Hospitaler. Yderligere har hun som programdirektør stået i spidsen for implementering og udvikling af Sundhedsplatformen i både Region Hovedstaden og Region Sjælland. Før dette var hun blandt andet ledende oversygeplejerske og afdelingssygeplejerske inden for henholdsvis det onkologiske og anæstesiologiske speciale.

- Med Gitte får vi en stærk leder med masser af viden og kompetence inden for ledelse og sundhedsfaglig udvikling og kvalitet. Gitte har en klar vision om at bidrage til en kontinuerlig udvikling af Holbæk Sygehus. Jeg glæder mig meget til at byde hende velkommen på holdet, siger sygehusdirektør Torben Dencker Rasmussen.

Gitte Jensen-Fangel er uddannet sygeplejerske i 1984 og har siden gennemført en Master of Management Development (MMD) ved Copenhagen Business School.

Holbæk Sygehus er et ambitiøst sygehus, der sætter en ære i løbende at udvikle og forbedre sine tilbud til patienterne – og det motiverer Gitte Jensen-Fangel i hendes nye rolle:

- Jeg ser frem til at være del af et hold, der går efter bolden. Jeg har visioner om et godt flow og en stærk faglighed som del af den gode sygehuspraksis, der er båret af engagerede og motiverede medarbejdere, og som vægter patienttilfredsheden højt, siger Gitte Jensen-Fangel.

Gitte Jensen-Fangel, der snart flytter fra Amager til Lejre, kommer til at indgå i sygehusledelsen, som desuden består af vicedirektør med lægefagligt ansvar Dan Brun Petersen og sygehusdirektør Torben Dencker Rasmussen.

Holbæk Sygehus er et af Region Sjællands fire akutsygehuse med ca. 2.000 ansatte og en af landets største medicinske afdelinger. Sygehuset har 340 sengepladser og betjener 220.000 borgere fra Region Sjælland. Herudover driver Holbæk Sygehus også Sundheds- og Akuthuset i Kalundborg og Sundhedshuset i Nykøbing Sjælland i samarbejde med henholdsvis Kalundborg og Odsherred Kommuner.

Kontakter

Gitte Jensen-Fangel, 30 45 41 39
Torben Dencker Rasmussen, sygehusdirektør, 21 45 61 55

Billeder

Information om Region Sjælland

Region Sjælland
Region Sjælland
Alleen 15
4180 Sorø

https://www.regionsjaelland.dk

Følg pressemeddelelser fra Region Sjælland

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Sjælland

Psykiatrien Region Sjælland lancerer nyt tilbud om pårørende-til-pårørende-samtaler2.9.2021 07:00:00 CEST | Pressemeddelelse

Hvis man er pårørende til et menneske, der er eller har været i behandling i Psykiatrien Region Sjælland, kan man som noget nyt få sparring og inspiration via en åben linje direkte til andre med erfaring som pårørende. Det nye tilbud er søsat med midler fra Regionsrådet. Målet er at styrke pårørende, så de både kan passe på sig selv og støtte deres nære i processen med at komme sig fra psykisk sygdom.

Budgetaftale på plads i Region Sjælland2.9.2021 06:30:00 CEST | Pressemeddelelse

Region Sjællands budget på 21 milliarder kroner i 2022 er nu på plads med en aftale blandt alle partierne i Regionsrådet. Budgetaftalen sikrer blandt andet en styrket indsats på kræftområdet, et løft af de medicinske afdelinger på sygehusene samt bedre behandling af patienter med blodpropper. Partierne bag budgetaftalen sætter også penge af til den grønne omstilling i Region Sjælland, ligesom borgerne kan se frem til en ny ekspresbus mellem Næstved og Slagelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum