SMVdanmark

Ny vicedirektør og ny cheføkonom til SMVdanmark

Del

Mia Amalie Holstein, SMVdanmarks cheføkonom og politiske chef, bliver forfremmet til vicedirektør. Samtidigt rykker Martin Kyed, IDA’s cheføkonom, over som ny cheføkonom i SMVdanmark.

Mia Amalie Holstein vil som vicedirektør fortsat have det øverste ansvar for politik, analyse og kommunikation, men får også medlemsrekruttering som en ny kerneopgave. Hun skifter stilling d. 1. december 2021.

Mia Amalie Holstein har været cheføkonom og politisk chef i SMVdanmark i knap to år. Hun har bl.a. tidligere arbejdet som velfærdspolitisk chef i CEPOS og kommunikationschef i Dansk Arbejdsgiverforening. Hun er cand.polit. og cand.mag. i filosofi fra Københavns Universitet.

Mia glæder sig til den nye opgave.

”Jeg er meget glad for tilliden. Jeg brænder for at forbedre de små og mellemstore virksomheders indflydelse på Christiansborg. De udgør over 99 pct. af alle virksomheder, men har langt fra 99 pct. af indflydelsen. Det skal vi rette op på,” siger hun.

Jakob Brandt, adm. direktør i SMVdanmark siger om udnævnelsen af Mia Amalie Holstein:

”Mia har til fulde vist, at hun kan skabe resultater ved at kombinere sin dybe politiske indsigt med dagsordensættende analyser og strategisk tænkning. Jeg er rigtig glad for, at hun også skal drive medlemsvæksten i SMVdanmark, og jeg mener, det er det rigtige at koble den opgave tæt sammen med det politiske arbejde,” siger han.

Ny cheføkonom

Samtidigt bliver Martin Kyed ansat som ny cheføkonom. Martin kommer fra ingeniørforeningen, IDA, hvor han i over 6 år har varetaget opgaven som cheføkonom. Inden da har han haft flere økonomstillinger, herunder i Finansministeriet. Han er uddannet cand. oecon fra Syddansk Universitet.

”Jeg kan ikke finde noget mere motiverende end at kæmpe for de små og mellemstore virksomheder. De er afgørende for det danske samfund og skal have de bedste rammer til at drive deres forretning - på lige fod med de store virksomheder,” siger Martin Kyed.

Mia Amalie Holstein er begejstret over ansættelsen af Martin Kyed:

”Vi har i Martin fundet en fantastisk dygtig cheføkonom med stærke økonomfaglige kompetencer, politisk tæft og tonsvis af relevant erfaring. Jeg er ikke i tvivl om, at han har det drive, der skal til, for at sætte SMV’ernes udfordringer øverst på dagsordenen. Vi har over det seneste år ansat - og vil fortsat fremover ansætte - mange både politiske og analytiske medarbejdere, som alle kommer fra gode steder. Martin er et prima eksempel på det,” siger hun.

Kontakter

Billeder

Information om SMVdanmark

SMVdanmark
SMVdanmark
Islands Brygge 26
2300 København S

+45 33 93 20 00https://smvdanmark.dk

Om SMVdanmark

SMVdanmark er paraplyorganisation for en række brancheorganisationer, lokale tværfaglige håndværker- og industriforeninger og flere hundrede enkeltvirksomheder. SMVdanmark repræsenterer omkring 18.000 små og mellemstore virksomheder og er den eneste hovederhvervsorganisation, der udelukkende arbejder for SMV’ernes interesser – både nationalt, lokalt og på EU-plan. Læs mere på SMVdanmark.dk

Følg pressemeddelelser fra SMVdanmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SMVdanmark

SMVdanmark: Lad os få politiske drøftelser om kompensationspakker nu24.11.2021 16:20:53 CET | Pressemeddelelse

Dagens beslutning om yderligere restriktioner i form af fx mundbind i detailhandlen, begrænsninger på størrelsen af events og coronapas hos liberale serviceerhverv bl.a. hos frisøren sender et tydeligt signal om, at politikerne er bekymrede, og erhvervslivet endnu engang skal holde for, når det gælder om at passe på samfundets ældre og svage. Også selvom smitten hovedsageligt findes hos børn og unge. Regeringens udmeldinger vil straks sætte sig i markedet i form af lavere efterspørgsel. Kompensationspakkerne bør straks genåbnes, mener SMVdanmark.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum