Billund Kommune

Ny vejleder bliver bindeled mellem borgere og kommunen

Del

Hvis man har svært ved at finde vej i det kommunale system eller forstå en afgørelse, kan ny borgervejleder i Billund Kommune hjælpe. Line Baunsgaard kan også hjælpe med at skabe overblik.

Der er hjælp at hente, hvis man ikke altid forstår kommunens breve og afgørelser. Line Baunsgaard er nemlig startet som borgervejleder i Billund Kommune.

Line sidder klar til at hjælpe, hvis man for eksempel har brug for hjælp til at skabe overblik over sin sag hos kommunen eller ikke forstår en afgørelse. Til gengæld bliver opgaven ikke at lave sagsbehandlinger eller myndighedsopgaver, men at være samarbejdspartner ved at vejlede og guide.

”Der er ingen dumme spørgsmål. Borgerne er velkomne til at kontakte mig, hvis de har tvivlsspørgsmål. Jeg håber, borgerne vil bruge muligheden, og jeg glæder mig til at hjælpe dem,” siger Line Baunsgaard.

På grund af COVID-19 er hjælpen i første omgang telefonisk. Tiderne er onsdag klokken 9-12 og torsdag klokken 13-16. Når samfundet åbner, bliver det også muligt at møde Line Baunsgaard fysisk.

Man kan kontakte Line Baunsgaard på 30 33 96 45 eller borgervejleder@billund.dk.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum