Ceva Animal Health A/S

Ny vaccinekombination forlænger slagtekyllingers immunitet over for Infektiøs Bronchitis

Del

De europæiske lægemiddelmyndigheder har godkendt anvendelsen af vaccinerne Ibird og Mass L fra Ceva Animal Health samtidig. Med blot én samtidig sprayvaccination kan slagtekyllinger nu immuniseres effektivt i en periode på ni uger.

Hos alverdens fjerkræproducenter anvendes Ceva Animal Healths vacciner Ibird (gruppe 793/B) og Mass L (Massachusetts) mod infektiøs bronchitis (IB). De europæiske lægemiddelmyndigheder har for nyligt godkendt muligheden for at blande de to præparater inden brug. Vaccinen gives bedst som spray på rugeriet og må benyttes fra kyllingerne er daggamle. Tre uger efter vaccinationen indtræder immuniteten, der nu har en dokumenteret varighed på ni uger derefter.

Ceva Animal Health er global markedsleder indenfor vacciner til produktionen af slagtekyllinger. Over 25 procent af verdens slagtekyllinger bliver vaccineret med Cevas højteknologiske vacciner. Generelt er antallet af slagtekyllinger, der bliver vaccineret, vokset markant i de seneste fem år. I 2013 blev cirka halvdelen vaccineret, mens det i dag er over 75 procent af slagtekyllingerne, der vaccineres. Det skyldes i høj grad nye produkter mod sygdommene Gumboro, Newcastle og Infektiøs Bronchitis.

Kontakter

Kaspar Krogh
Dyrlæge, Ceva Animal Health A/S
(+45) 24 90 33 95
kaspar.krogh@ceva.com

Billeder

Vedhæftede filer

Information om Ceva Animal Health A/S

Ceva Animal Health A/S
Ceva Animal Health A/S
Ladegårdsvej 2
7100 Vejle

+45 7020 0283http://www.ceva.dk/

Ceva Animal Health A/S er den danske afdeling af det franske medicinalfirma Ceva Sante Animale. Firmaet har til huse i Vejle. Ceva leverer lægemidler, vacciner og frihandelsvarer til alle dyrearter, som hovedsageligt produceres på egne fabrikker i EUwww.ceva.dk

Følg pressemeddelelser fra Ceva Animal Health A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ceva Animal Health A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum