Lånio.dk

Ny undersøgelse: Spar op til 5.995 kr. på rejsen til Paris

Del

En ny undersøgelse fra Lånio.dk viser, at du kan spare helt op til 5.995 kr. på rejsen til Paris. For kun 804 kr. pr. person kan du komme til Paris tur/retur, hvis du fylder bilen op. I modsætning koster det op til 10.015 kr. for en familie på fem at flyve til Paris.

Der er stor forskel på, hvordan en familie på bedste vis rejser til Paris. I Lånio.dks nye undersøgelse, viser det sig, at du kan spare næsten 6.000 kr. på rejsen til Paris og det er udelukkende på transporten. Det er gode lommepenge, som i stedet kan blive brugt på baguette, brie og baret.

Bilen er vejen frem

Hvis du fylder bilen op, kan du tilbagelægge de 1.215 km. til Paris for den nette sum af 804 kr. pr. person. Denne pris gælder, hvis fem personer kører til Paris i Danmarks mest populære bil, en Peugeot 208, og kører hele vejen fra København til Paris. Prisen inkluderer både udgifter til benzin, færge og vejafgifter og dækker tilmed tur/retur.

Bilen udmærker sig ikke kun ved at være en billig rejseform, samtidig får du nemlig rig mulighed for at opleve seværdigheder og tage spontane afstikkere undervejs. Derudover har du ingen begrænsninger i forhold til, hvor meget bagage du kan medbringe.

Med en rejsetid på næsten 14 timer, kan det dog være, at du foretrækker flyet, som udgør undersøgelsens hurtigste måde at rejse til Paris.

Fly er dyrt

Selvom der findes et hav er lavprisflyselskaber med billige flybilletter, ender flyturen, med en pris på 10.015 kr. for fem personer, alligevel med at være den dyreste måde at rejse til Paris på. Prisen udgøres af offentlig transport fra Valby til Kastrup lufthavn, selve flybilletten og offentlig transport igen fra lufthavnen i Paris Charles de Gaulle til slutpunktet Champ de Mars, der er adressen på Eiffel tårnet.

Ulemperne ved flyet er, at der kan være forsinkelser, du har begrænset bagage og du har en del ventetid i lufthavnen, som du skal slå ihjel.

Det ovenstående billede er fra en infografik, hvori du kan se de forskellige måder samt omkostninger ved at rejse til Paris. Du kan læse mere om undersøgelsen og se infografikken her.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om Lånio.dk

Lånio.dk
Lånio.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.xn--lnio-qoa.dk/

Lånio.dk er til for at gøre det nemmere for brugere at finde det bedste lån. Det kan umiddelbart være uoverskueligt at finde frem til det billigste lån, som passer bedst til dine behov, da der er mange banker og låneudbydere. Lånio.dk hjælper dig ved at samle lånetilbudene i én online låneformular. Hermed sammenligner vi lån, og finder det bedste til dig - helt gratis og uforpligtende.

Følg pressemeddelelser fra Lånio.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lånio.dk

Det havde Lånio.dk’s låneansøgere ikke råd til i 201821.2.2019 09:58:15 CETPressemeddelelse

Lånio.dk har nærstudereret alle indkomne låneansøgninger fra hele 2018 for at undersøge, hvad forbrugere ikke havde råd til i løbet af året. Det viser sig, at noget der især topper listen over populære lån er billån og lån til tandlægen. Hele 29,52% af alle låneansøgerne søgte om lån til privat transport, hvor 86,13% af disse udgjorde lån til bil. Yderligere 65% af de ansøgere som søgte lån til personlig pleje, havde brug for hjælp til tandlægeregningen i 2018.