SOS International

Ny uddannelse styrker faget

Del

Allerede efter sommerferien kan de første elever begynde på en ny erhvervsuddannelse og blive faglærte i autohjælp.

Autohjælpsfaget får et løft, og branchen påtager sig et medansvar for at uddanne fremtidens arbejdskraft, når den nye erhvervsuddannelse efter sommerferien tager imod de første elever.

- Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet i vores ydelser, og vi glæder os til at tage imod de første lærlinge og på den måde være med til at sikre et højt fagligt niveau i vores branche, siger Jeppe Damgaard, der er teknisk chef i SOS Dansk Autohjælp.

SOS Dansk Autohjælp har været med i den arbejdsgruppe, der har udviklet uddannelsen - og har derfor været med til at præge indholdet.

- Vores branche har rigtig meget at byde på, hvis man har interesse for biler og teknik. Som autoredder har man frihed under ansvar, gode kolleger og arbejdsdage med varierende opgaver, siger Reno Nebelong-Ibsen, der er driftschef på Sjælland for SOS Dansk Autohjælp og har været med i arbejdsgruppen under transporterhvervets uddannelser (TUR).

Eleverne skal blandt andet gennemføre fag som: Vejen som arbejdsplads, konflikthåndtering, sikkerhedshåndtering af eldrevne køretøjer, blokvognskørsel og bjærgning. Eleverne får som en del af uddannelsen alle relevante kørekort og EU-kvalifikationer.

Erhvervsuddannelsen i autohjælp er blevet godkendt af Undervisningsministeriet og Rybners i Esbjerg er udpeget som uddannelsessted.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Links

Information om SOS International

SOS International
SOS International
Nitivej 6
2000 Frederiksberg

Om SOS International – en af de førende assistanceorganisationer i Norden

SOS International er en af de førende assistanceorganisationer i Norden. Fra alarmcentraler i Danmark, Sverige, Norge og Finland yder SOS International akut assistance overalt i verden, nat og dag, hele året rundt.

SOS International tilbyder en bred vifte af løsninger i form af verdensomspændende læge- og rejseassistance, vejhjælp samt sundhedsløsninger. SOS International sikrer værdikæden på vegne af kunderne som en trusted partner ved at have fokus på den optimale slutbrugeroplevelse samt øje for de samlede omkostninger. Som en trusted partner er kvalitet og compliance endvidere nøgleparametre.

SOS International har et omfattende netværk af kvalificerede leverandører og partnere over hele verden, samt fem strategiske partnerkontorer i højvolumenområder. Med cirka 1.200 ansatte, repræsenterer SOS International 30 nationaliteter, og til sammen taler vores medarbejdere flere end 37 forskellige sprog.

SOS International blev etableret i 1961 og ejes af 13 af de største forsikringsselskaber i Norden. SOS International har en sagsvolumen, der placerer virksomheden som en af de største assistanceorganisationer i Norden.

Følg pressemeddelelser fra SOS International

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra SOS International

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum