Klimarådet

Ny transportanalyse fra Klimarådet 14. oktober

Del

En ny analyse fra Klimarådet undersøger de forskellige alternative drivmidler til lastbiler for at kunne give anbefalinger til, hvordan Danmark bedst kan understøtte en klimavenlig omstilling af den tunge vejgodstransport. Analysen er tilgængelig for journalister i klausuleret form fra tirsdag d. 12. oktober kl. 9.

Torsdag d. 14. oktober kl. 6 offentliggør Klimarådet sin nye analyse om det fremtidige potentiale for alternative drivmidler til den tunge vejgodstransport.

En klausuleret analyse vil være tilgængelig for journalister fra tirsdag d. 12. oktober kl. 9. Journalister, der ønsker en klausuleret version af rapporten, kan sende en mail med navn og medie til presse@klimaraadet.dk.

For aftale om interview kontakt venligst Klimarådets presseafdeling også på presse@klimaraadet.dk eller på telefon 23 25 00 45.

Kontakter

Information om Klimarådet

Klimarådet
Klimarådet
Nikolaj Plads 26, 2. sal
1067 København K

https://klimaraadet.dk/

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver om, hvordan omstillingen til et klimaneutralt samfund kan ske på en omkostningseffektiv måde, så vi i fremtiden kan leve i et Danmark med meget lave udledninger af drivhusgasser og samtidig fastholde velfærd og udvikling.

Følg pressemeddelelser fra Klimarådet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Klimarådet

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum