OK

Ny topchef i energiselskabet OK

Del

Michael Løve skal overtage posten som CEO i energiselskabet OK, efter at topchef Jørgen Wisborg har valgt at takke af og hellige sig bestyrelsesarbejde. Michael Løve, som kommer fra en stilling som CEO for detailhandelskæden Netto, forventes at tiltræde sin nye stilling i OK før sommerferien

Rekrutteringen af en ny topchef i OK er nu afsluttet, og valget er faldet på 47-årige Michael Løve fra Netto, der er ejet af Salling Group. Det fortæller Flemming Rasmussen, bestyrelsesformand i OK a.m.b.a.

”Michael (Løve, red.) er en stor kapacitet, som vi er stolte af at kunne præsentere som OK’s nye CEO. OK er en solid virksomhed i rivende udvikling, og energimarkedet er konstant under forandring. Michael Løve har mere end overbevist os om, at han er den helt rette til at sikre en fortsat positiv udvikling for OK i en transformationstid,” siger Flemming Rasmussen.   

Andelsselskabet OK har i de senere år haft betydelig vækst på stort set alle forretningsområder og lavet rekordresultater. Koncernen, som tæller flere datterselskaber, herunder cleantech-virksomheden Kamstrup, er gået ind på nye områder som varmepumpemarkedet og markedet for e-mobilitet og investerer massivt. OK kunne i januar løfte sløret for, at selskabet vil investere et milliardbeløb alene i e-mobilitet de kommende tre år.

OK står stærkt til forandringer
Hovedpersonen selv er ikke i tvivl om, at jobbet i OK er en ualmindelig spændende mulighed. OK står stærkt både forretnings- og værdimæssigt, men skal også finde nye veje i en energibranche under transformation, lyder det fra Michael Løve:

”Mange af de markeder, som OK arbejder på, er under forandring, og OK har en klar ambition om at være med til at skubbe til den grønne omstilling med væsentlige investeringer i fremtiden. Det skal ske samtidig med, at OK fastholder og udvikler sin stærke position som en kundeejet og sympatisk operatør af tankstationer, vaskehaller og conveniencebutikker, som typisk ligger lidt mere lokalt. Kombinationen af de to opgaver synes jeg er både meningsfuld og spændende at kaste mig over. Det glæder jeg mig meget til at gøre sammen med mine kommende kolleger,” siger Michael Løve.

”Jeg har i ansættelsesprocessen fået et indtryk af en virksomhed, som har en stærk servicekultur og en stædig tålmodighed. Samtidig viser tallene, at OK er en sund forretning, og den kombination tænker jeg er et godt udgangspunkt for en spændende rejse,” tilføjer Michael Løve. 

Et flot CV
Michael Løve har siden 2017 været CEO for Netto i Salling Group. Her har han stået i spidsen for en periode med betydelige forandringer i Nettos butikker, gode resultater, store investeringer og ekspansion i både Danmark, Polen og Tyskland.

Tidligere har Michael Løve været CEO for den største britiske byggemarkedskæde B&Q, og før det var han direktør for SuperBrugsen i Coop. Han sidder endvidere i bestyrelsen for Mekonomen, JP/Politiken og SMILfonden. Michael Løve er uddannet på DTU og har en MSc. Engineering fra 2001. 

Yderligere info
Ønsker du yderligere oplysninger om OK's ansættelse af Michael Løve, kan du kontakte Rasmus Boserup, kommunikationschef i OK.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
Michael Løve er ny CEO i OK. Pressefoto
Michael Løve er ny CEO i OK. Pressefoto
Download
OK's hovedkontor i Viby J. Pressefoto
OK's hovedkontor i Viby J. Pressefoto
Download
OK har 684 tankstationer og er Danmarks største leverandør af energi til bilistmarkedet. Pressefoto
OK har 684 tankstationer og er Danmarks største leverandør af energi til bilistmarkedet. Pressefoto
Download

Information om OK

OK
OK
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

70 10 20 33https://www.ok.dk
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
  • OK-koncernen tæller udover moderselskabet OK flere datterselskaber, herunder Kamstrup, EnergiData, Danoil og OK Energiteknik: Læs mere i OK’s årsrapport 2020
  • OK-koncernen beskæftiger i alt cirka 2.500 personer
  • OK har hovedsæde i Viby J. ved Aarhus
  • OK er Danmarks største tankstationskæde og omfatter mere end 680 tankstationer, mere end 200 svanemærkede vaskehaller samt 75 Truck Diesel stationer
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, e-mobilitet, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private
  • OK leverer rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser og er en af landets førende leverandører af varmepumper
  • OK har tre biogasstationer og lægger desuden tankstationer til fire af Everfuels brint-tankanlæg

Følg pressemeddelelser fra OK

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra OK

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum