Haderslev Kommune

Ny toiletbygning i Sandersvig indvies

Del

En ny toiletbygning i Sandersvig er klar til sommerens gæster. Haderslev Kommune og Sandersvig Camping har fået en aftale om driften. Bygningen indvies 30. juni kl. 10.

Strandgæsterne ved Sandersvig kan se frem til nye og rigtig fine toiletforhold.

Udvalget for Plan og Miljø satte i efteråret 2016 penge af til en ny toiletbygning på stranden ved Sandersvig. Forudsætningen for den toiletbygning var, at der kunne laves en aftale med Sandersvig Camping om driften.

Det er heldigvis lykkedes. I et godt samarbejde med campingpladsen er driftsaftalen nu underskrevet, og toiletbygningen står klar til sommerens strandgæster.

Indvielsen af den ny toiletbygning på Sandersvig Strand, Hulvejen 2, Sandersvig, 6100 Haderslev sker fredag den 30. juni kl. 10.

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Haderslev Kommune tager et skridt for sundheden17.4.2018 08:43pressemeddelelse

Udvalget for Sundhed og Forebyggelse i Haderslev Kommune tager et ekstra skridt for sundheden i kommunen og indbyder borgere og arbejdspladser til at deltage gratis i Dansk Firmaidrætsforbunds landsdækkende kampagne Tæl Skridt. Kommunen ønsker at sætte fokus på sundhed, og med skridttællerdysten har de et kneb, der kan motivere flere borgere – også dem, som ikke er i gang med andre af kommunens motionstilbud.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum