Haderslev Kommune

Ny toiletbygning i Sandersvig indvies

Del

En ny toiletbygning i Sandersvig er klar til sommerens gæster. Haderslev Kommune og Sandersvig Camping har fået en aftale om driften. Bygningen indvies 30. juni kl. 10.

Strandgæsterne ved Sandersvig kan se frem til nye og rigtig fine toiletforhold.

Udvalget for Plan og Miljø satte i efteråret 2016 penge af til en ny toiletbygning på stranden ved Sandersvig. Forudsætningen for den toiletbygning var, at der kunne laves en aftale med Sandersvig Camping om driften.

Det er heldigvis lykkedes. I et godt samarbejde med campingpladsen er driftsaftalen nu underskrevet, og toiletbygningen står klar til sommerens strandgæster.

Indvielsen af den ny toiletbygning på Sandersvig Strand, Hulvejen 2, Sandersvig, 6100 Haderslev sker fredag den 30. juni kl. 10.

Kontakter

Billeder

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skrive dig op her og du vil løbende modtage pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Sønderjyske storrygere får hjælp til at kvitte tobakken11.1.2018 08:00pressemeddelelse

Sundhedsprofilundersøgelsen ”Hvordan har du det” fra 2013 viste, at andelen af storrygere i de fire sønderjyske kommuner ligger over landsgennemsnittet på 8,2 procent. I Sønderborg Kommune er den 9,0 procent, 9,8 procent i Haderslev Kommune, 10,3 procent i Aabenraa Kommune og 10,8 procent i Tønder Kommune. I 2014 besluttede de fire sønderjyske kommuner, at det skulle der ændres på. De indledte et tæt samarbejde om en fokuseret og målrettet tobaksforebyggelsesindsats, der skulle gøre flere sønderjyske storrygere røgfrie. Samarbejdet hedder ”Sønderjylland knækker tobakken sammen” og omfatter også Sygehus Sønderjylland og de praktiserende læger i de fire sønderjyske kommuner. Sundhedsstyrelsen har støttet projektet med 3,4 mio. kr. Fra 2015 og frem til udgangen af 2017 har storrygere, der har deltaget i et rygestopforløb i de fire sønderjyske kommuner, fået tilbud om tilskud til nikotinprodukter i op til otte uger. ”Min oplevelse med rygestopkurset er gået over al forventning. Jeg har ald

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum