Lolland Kommune

Ny takst for Flextur i Lolland Kommune

Del

Pr. 1. juni 2016 bliver det dyrere at benytte flextur-ordningen inden for byzonen i Nakskov og Maribo by. Fra denne dato bliver der indført dobbelttakst, og det betyder, at en tur fra en adresse til en anden inden for byzonen kommer til at koste 72 kr. De nye regler implementeres som et forsøg frem til medio 2018.

”Vi har besluttet at hæve prisen for flexture inden for byzonen i Nakskov og Maribo by. Det har vi i håbet om, at det kan få flere til så vidt muligt at benytte de ordinære busruter i de to byer,” siger udvalgsformand for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget Henrik Høegh om forsøgsordningen.

Henrik Høegh tilføjer, at han er opmærksom på, at muligheden for Flextur har betydning for borgere, der har svært ved at komme rundt:

”På baggrund af henvendelser fra ældre med gangbesvær har vi kontaktet Movia med ønsket om en differentieret takst til ældre gangbesværede i byerne,” siger han.

Går din tur uden for byzonen, er taksten stadig 36 kr. pr. tur og 6 kr. pr. km ud over 10 km. Inden for byzonen i Lolland Kommune er der mulighed for at benytte de almindelige busser samt taxa.

Bestilling af flextur-kørsel skal fortsat ske til Movia på tlf. 70 26 27 27 mellem kl. 8-18 (alle dage).

Læs mere om de nye regler og om, præcis hvilke områder de gælder for, på lolland.dk/flextur og moviatrafik.dk/flextur. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte trafikplanlægger Anette Carlsson, tlf. 54 67 64 37.

Nøgleord

Kontakter

Anette Carlsson
Trafikplanlægger, Lolland Kommune
Tlf. 54 67 64 37

Henrik HøeghFormand for Klima-, Miljø- og Teknikudvalget

30 12 39 72

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Hvem fortjener Arkitekturpris 2018?19.6.2018 06:05pressemeddelelse

For tredje gang uddeler Lolland Kommune i år priser til bygninger med særlige arkitektoniske kvaliteter og i år også til haveanlæg og grønne fællesområder. Har du et forslag til en vinder, skal du indsende det senest 19. august 2018. Det kan både være din egen ejendom, naboens eller en helt tredje. Priserne uddeles i slutningen af oktober, og vinderne får en gavecheck på 3000 kr. og en ”æresplade” til ophængning på byggeriet.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum