Haderslev Kommune

Ny sundhedsbus indvies

Del

Haderslev Kommune får et nyt, rullende vartegn, når den nye sundhedsbus indvies tirsdag den 25. oktober. Indvielsen finder sted på Bispen kl. 16, hvor udvalgsformand Preben Holmberg vil klippe den røde snor. Alle er velkomne.

Den karakteristiske sundhedsbus har siden 2008 kørt kommunens veje tynde og givet kommunens sundhedspersonale en unik mulighed for at udbrede deres viden og yde vejledning i borgernes nærområder.

Den gamle bus var dog slidt og blev derfor pensioneret tidligere på året. Udvalget for Sundhed og Forebyggelse så imidlertid så mange muligheder i et mobilt koncept, at de bevilgede midler til indkøb og udvikling af en ny, mindre og mere fleksibel udgave af sundhedsbussen.

Ved indvielsen vil det naturligvis være muligt at se nærmere på den nye sundhedsbus, ligesom man vil kunne møde en række af de faggrupper, som i fremtiden kommer til at bemande bussen. Den nye sundhedsbus bliver således en del af et nyt, mobilt koncept, som bygger på et tværgående samarbejde mellem kommunens faggrupper.

Udvalgsformand Preben Holmberg ser frem til indvielsen og glæder sig over de muligheder, der ligger i et samarbejde omkring sundhedsbussen:

"Sundhedsbussen giver os en unik chance for at komme ud til de borgere, som har svært ved at komme til os, hvad enten der er tale om ældre borgere i kommunens yderområder eller socialt udsatte borgere. Vi har derfor indbudt alle kommunens fagområder til at indgå i et samarbejde om bussen og komme med forslag til, hvordan vi bedst udnytter bussen. Vi har en stærk tro på, at vi ved at udnytte de muligheder kan styrke kommunens tværgående sundhedsarbejde."

Sundhedsbussen indvies i festlige rammer ved Bispen tirsdag den 25. oktober kl. 16.Kontaktinformation:

Janni Mikkelsen Fovsing, teamleder, tlf. 74 34 03 09.

Preben Holmberg, formand for Udvalget for Sundhed og Forebyggelse, tlf. 24 44 40 55.

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum