Bacardí®

Ny spicy Bacardi udfordrer den klassiske rom og cola

Del
En ny undersøgelse viser, at en klassisk rom og cola stadig er helt i top blandt danskerne. Nu udfordrer Bacardi traditionerne og introducerer en helt ny variant, Bacardi Spiced, som sætter et krydret twist på den klassiske drink.

Bacardi har siden 1862 lagt navn til den rom, som oftest bliver blandet med cola til drinken Cuba Libre. Nu introducerer Bacardi en ny variant, der giver et ekstra krydret twist til den populære drink og andre drinks, hvor rom er en fast ingrediens. 

Nyheden Bacardí Spiced indeholder noter af tørret frugt og honning samt sød, cremet flødekaramel. Rommen er lagret i egetræsfade og smagt til med vanilje fra Madagaskar, kanel fra Vietnam og muskat fra Indonesien for at fuldende en ny og krydret smagsoplevelse.

Rom med stolte traditioner
Gennem årtier har Bacardí været en fast del af danskernes barskabe, og den nye Bacardí Spiced får da sikkert også sin egen plads, når danskerne får smag for den nye variant. 

Herunder er fem nye, spændende drinksopskrifter med Bacardi Spiced, som du kan servere næste gang, du er i godt selskab. 

Note: Bacardi Spiced vil være tilgængelig på barer samt i velassorterede supermarkeder fra slutningen af maj til en vejledende pris på kr. 139,95.  

Spiced & Sweet

5 cl Bacardi Spiced

2,5 cl friskpresset lime

1,5 cl sukkersirup*

2 teskefulde solbærmarmelade

Hæld alle ingredienserne i en cocktailshaker med isterninger. Shake og double strain. Server i et lowballglas med isterninger og pynt med 2 limeskiver. 

*Sukkersirup kan købes færdiglavet eller laves ved at opløse halvanden del sukker i en del vand.

Very Berry

5 cl Bacardi Spiced

1 cl sukkersirup*

1 limebåd, presset

12 cl hindbærbrus

Fyld et lowballglas med is og hæld alle ingredienserne over. Rør og pynt med en skive lime og evt. revet lakridsrod

*Sukkersirup kan købes færdiglavet eller laves ved at opløse halvanden del sukker i en del vand.

Dark Moon

5 cl Bacardi Spiced

2 cl kokossirup

3 cl espresso

Hæld alle ingredienserne i en cocktailshaker med isterninger. Shake og double strain. Server i et cocktailglas og pynt med 2-3 kaffebønner. 

En stærk sort kaffe kan bruges som alternativ til espresso. 

Caribbean Therapy 

5 cl Bacardi Spiced

2 cl mangosirup

2 cl friskpresset lime

3 cl æblemost

Fyld et lowballglas med is og hæld alle ingredienserne over. Rør rund og pynt med et par tynde skiver æble. 

Spiced up Ruby

4 cl Bacardi Spiced

2 cl Ruby Portvin

1 cl sukkersirup*

1 æg

3 cl Porter øl

Hæld alle ingredienserne med undtagelse af porter i en cocktailshaker med isterninger. Shake og double strain. Hæld drikken i et cocktailglas, tilsæt porter og pynt med revet mørk chokolade. 

*Sukkersirup kan købes færdiglavet eller laves ved at opløse halvanden del sukker i en del vand.

For mere info samt billeder kontakt:

Newsha Dalman
+45 20 40 26 75
nd@brandhouse.com

Ønsker du mere information, om hvad der sker på den danske cocktailscene eller hvordan man producerer rom, er du velkommen til at kontakte Jesper Strauss, der er Trade Ambassador for Bacardi i Danmark. 

Jesper Strauss
+45 28 11 87 70
Jesper.Strauss@conaxesstrade.com

Nøgleord

Billeder

Information om Bacardí®

Bacardí®
Bacardí®
Transformervej 16
2860 Søborg

44575859http://www.bacardi.com

BACARDÍ® blev grundlagt i 1862 i Santiago de Cuba af Don Facundo Bacardí Massó, der revolutionerede spiritusindustrien ved at skabe verdens første lette rom. Den unikke smag af BACARDÍ rom har gennem tiden inspireret cocktailpionerer til at opfinde nogle af verdens mest berømte opskrifter. Herunder BACARDÍ Mojito, BACARDÍ Daiquirí, BACARDÍ Cuba Libre, BACARDÍ® Piña Colada og BACARDÍPresidente. BACARDÍ er verdens mest prisvindende rom med mere end 674 priser for bl.a. kvalitet, smag og innovation. I dag fremstilles BACARDÍ rom hovedsageligt i Puerto Rico, hvor den er lagret i egetræsfade for at sikre, at romsmagen forbliver den samme i dag, som da den blev blandet for første gang i 1862. 

www.bacardi.com

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye