Propstep

Ny smart måde at søge lejebolig på

Del

Der findes en række af forskellige portaler, hvor du kan søge efter lejeboliger. De er næsten alle ens, og de har næsten alle de samme ulemper. Men nu kommer Propstep.

Propstep tilbyder dig en ny og smartere måde at søge lejeboliger på. Og de gør op med de ulemper, som du normalt finder.

Boligportaler er pengemaskiner

Mange boligportaler betragtes måske med rette af de boligsøgende som rene pengemaskiner. Selvfølgelig skal de firmaer, som yder en service, betales for det. Men flere boligsider beskyldes for ikke reelt at have et ordentligt og gennemsigtigt udbud af lejeboliger.

Samtidig er det ikke rimeligt, at du skal betale for blot at være registreret på siden, hvis du reelt aldrig har mulighed for at få en lejebolig.

Den gratis måde

Netop det princip gør Propstep op med. Her betaler du som lejer intet for at være registreret. Det betyder, at du trygt kan oprette en profil hos Propstep. Du har nemlig kun fordele. Du har mulighed for at få tilbudt en spritny lejebolig i det område, hvor du søger og inden for dit budget.

Helt nye lejeboliger

Propstep har specialiseret sig I at udleje helt nyopførte lejeboliger. Det giver dig en lang række fordele. Det vigtigste er naturligvis, om din næste bolig ligger i det område, hvor du søger. Propstep råder over boliger både på Sjælland, på Fyn og i Jylland, og fokus er på de helt store byer.

Du skal også være opmærksom på, at en nyopført lejebolig er bygget efter nutidens krav til energioptimering. Derfor er den altid meget billig i forbrug. Det betyder, at du har budget til at få en federe bolig for de samme penge, som du skulle give for en mindre og meget ældre lejlighed, som ikke er nær så godt isoleret.

Samtidig er der også noget særligt over at være den første beboer i en spritny lejlighed.

Her finder du din nye lejebolig

Med næsten 150 ledige boliger er Storkøbenhavn bedst repræsenteret i Propsteps liste over udbudte boliger. Men du finder også masser af muligheder for ny lejebolig i Odense, Aarhus, Aalborg og Esbjerg.

Netop bredden i Propsteps udbud understøttes af, at der også er ledige boliger i masser af mindre byer. Du kan f.eks. komme til at bo smukt og nyt i både Viborg, Herning, Silkeborg, Ry, Vejle, Fredericia og Kolding, hvis du leder efter lejebolig i Jylland

Lejeboliger på Sjælland og Fyn

På Fyn finder du nyopførte boliger både lige uden for Odense, men også i Nyborg, Svendborg og Årslev. Sjælland er dækket med masser af boliger nord for København i f.eks. Hørsholm, Kvistgård og Snekkersten. Også Helsingør og Frederiksværk er med. I Roskilde, Ringsted og helt nede i Nykøbing Falster på sydhavsøerne er der også ledige boliger – lige til at flytte ind i og pakke ud.

Profilen er gratis

Søgningen efter bolig foregår simpelt enten på et kort, på en liste eller via søgeord. Så allerede før du laver en profil kan du se, om der er en ledig nyopført lejebolig der, hvor du gerne vil bo. Hvis du har en profil, kan du holde dig løbende opdateret.

Tjek de mange muligheder for lejeboliger på Propstep i dag!

 
 

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Propstep

Propstep
Amagerbrogade 156, 2.tv
2300 København S

33605566https://propstep.com/

Telefon: 33 60 55 66 (mandag-fredag 09-18)

 
 

Følg pressemeddelelser fra Propstep

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.