Billund Kommune

Ny skoleleder skal findes til Grindsted Vestre Skole

Del

Vivian Møberg, skoleleder på Vestre Skole i Grindsted, har opsagt sin stilling med udgangen af dette skoleår. En ny skoleleder forventes at starte 1. august.

Det er en rutineret skoleleder, der nu takker af på Vestre Skole i Grindsted.

”Jeg har valgt at opsige min stilling som skoleleder ved Vestre Skole i Grindsted med udgangen af dette skoleår. Jeg har truffet denne beslutning, fordi jeg efter næsten 7 års virke på Vestre Skole nu har brug for og mod på nye arbejdsmæssige udfordringer,” udtaler skoleleder Vivian Møberg.

”Jeg har som skoleleder på Vestre Skole haft nogle rigtigt spændende opgaver. En af dem var ombygning af Vestre Skole, men også arbejdet med at udvikle det professionelle læringsfællesskab har været spændende.  Lige nu er vi i fuld gang med implementering af Playful Learning og projektbaseret læring - et udviklingsforløb, som jeg hilser velkommen og er spændt på at følge fra sidelinjen. At tage udgangspunkt i elevernes motivation og begejstring i planlægning af skoledagen er det helt rigtige at gøre og vil helt sikkert medføre gladere og dygtigere elever, udtaler Vivian Møberg.

Nyrenoveret skole

Vivian Møberg giver en toptunet skole videre til en ny leder. Skolen står nyrenoveret og klar til nye pædagogiske udfordringer, og skolechef Morten Kirk er sikker på, at der viser sig stærke kandidater i ansøgerfeltet.

”Der har i hele Vivians ledelsestid været udført et stærkt udviklingsarbejde, ligesom renoveringsproces og coronaforhold har været håndteret forbilledligt. Jeg ærgrer mig over, at Vivian ikke vil være med på holdet længere, men ønsker hende alt godt, og sender mine bedste anbefalinger med hende videre.”

Vivian Møberg kvitterer for samarbejdet:

”Gennem alle år har jeg været rigtig glad for samarbejdet med skolechef Morten Kirk Jensen, skolekonsulenterne og resten af Billund Kommune. Vestre Skole er kommet ind under huden på mig, og det vil blive vemodigt at sige farvel til forældre, elever, medarbejdere og kollegaer, når sommerferien oprinder.”

Spændende opgaver

Personalet kan kigge frem mod spændende opgaver, som skolen og forvaltningen er godt i gang med at implementere. Vestre Skole styrker arbejdet med den legende tilgang til læring (Playful Learning), og sætter turbo på udviklingsarbejdet i de kommende skoleår. Det bliver en vigtig opgave for den nye leder at holde udviklingssnoren stram.

Vivian Møberg har været glad for tiden på Vestre Skole:

”Ligesom motivation er vigtigt for børns læring, er motivation også vigtigt på en arbejdsplads. Jeg er stolt af Vestre Skoles medarbejdere, men for fortsat at have den nødvendige motivation, så har jeg valgt at sige stop for nu. Jeg ved ikke, hvad fremtiden vil byde på. Men jeg har et motto, som siger: Spring, – så vil en faldskærm åbne sig.

Ambitionen er at kunne rekruttere en erfaren skoleleder, der kan starte i jobbet 1. august 2022.

Kontakter

Andreas BjerrePresse- og brandingchef

Direkte: 79 72 72 09
Mobil: 24 92 86 79

abj@billund.dk

Information om Billund Kommune

Billund Kommune
Jorden Rundt 1
7200 Grindsted

79 72 72 00https://billund.dk/

Børnenes Hovedstad, en del af Trekantområdet, en af Danmarks bedste erhvervskommuner.

Følg pressemeddelelser fra Billund Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Billund Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum