Region Hovedstaden

Ny senior projektchef til byggeriet af BørneRiget

Del

Michael Hyllegaard bliver ny senior projektchef i Center for Ejendomme for byggeriet af Rigshospitalets nye fløj til børn, unge og fødende.

Den 1. februar 2020 tiltræder Michael Hyllegaard i Center for Ejendomme som ny senior projektchef for BørneRiget, som er en helt ny hospitalsfløj for børn, unge og fødende ved Rigshospitalet. Michael kommer fra en stilling i Region Midtjylland, hvor han har været projektchef for det store sygehusbyggeri i Gødstrup.

”Jeg er rigtig glad for at kunne byde Michael velkommen som senior projektchef for BørneRiget i Center for Ejendomme og glæder mig utrolig meget til at få Michael med om bord. Jeg er sikker på, at han med sin baggrund også kan bidrage til at gøre os til en endnu mere professionel bygherre,” siger direktør i Center for Ejendomme, Mogens Kornbo.

Et fyrtårn der sætter os på verdenskortet

Michael Hyllegaard ser frem til at træde ind på scenen og tage projektet det sidste stykke vej mod realisering.

”Opgaven med BørneRiget er rigtig interessant for mig, fordi man her arbejder med en vision om en hospitalsfløj til børn, unge og fødende i verdensklasse i et ikonisk byggeri. I Danmark har vi brug for nogle fyrtårne i forhold til at kunne markere os globalt. Et samarbejde mellem Ole Kirk’s Fond og Region Hovedstaden gør blot opgaven endnu mere spændende” udtaler Michael Hyllegaard og fortsætter:

”Et andet vigtigt fokusområde bliver også at sikre, at de kommende kliniske medarbejdere har en føling med udviklingen i byggeriet frem mod deres kommende arbejdsplads. Succes skabes gennem dem, der bruger huset, det handler ikke kun om mursten”.

Baggrund

Michael Hyllegaard kommer med en baggrund som ingeniør suppleret med en lederuddannelse og har gennem de sidste 30 år været ansat i forskellige rådgivende ingeniørvirksomheder som afdelingsleder inden for sundhedssegmentet.

61-årige Michael Hyllegaard og hans kone er bosat nord for Aarhus. Parret har tre voksne børn.

Kontakt

Pressevagten i Region Hovedstaden, telefon: 70 20 95 88.

Billeder

Information om Region Hovedstaden

Region Hovedstaden
Region Hovedstaden
Kongens Vænge 2
3400 Hillerød

38 66 50 00http://www.regionh.dk/

Følg pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Region Hovedstaden

Færre vacciner betyder, at Region Hovedstaden fokuserer på anden vaccination på plejehjem20.1.2021 16:27:41 CETPressemeddelelse

​Region Hovedstaden har ligesom de øvrige regioner i denne uge modtaget ca. halvt så mange vacciner som forventet. Det betyder, at alle vacciner skal anvendes på at give anden dosis til dem, der har fået første dosis. Samtidig åbnes der ikke op for booking af tid til nye 1. vaccinationer. Regionen forventer, at der kommer nye tider op på vacciner.dk til februar. Alle målgrupper vil bliver vaccineret i den kommende tid.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum