Lolland Kommune

Ny sektorchef til Social- og Arbejdsmarkedssektoren

Del

Lolland Kommune har efter en grundig ansættelsesproces ansat Jesper Daugaard som sektorchef for Social- og Arbejdsmarkedssektoren. Den nye chef starter 1. august 2019 og får kontor på Sundhedscentret i Maribo.

Der har været et bredt ansøgerfelt til stillingen, og efter to samtaler, et møde med direktør Rikke Jensen og en test, er det besluttet at ansætte Jesper Daugaard.

Jesper Daugaard er 56 år og har en uddannelsesmæssig baggrund i statskundskab fra Århus Universitet og en master i Public Policy fra RUC. Derudover har han taget en række relevante kurser.

Jesper Daugaard har en bred erfaring med sig i forhold til ledelse af ledere, økonomistyring og solidt kendskab til fagområderne Kultur- og Fritid, Teknik og Miljø, Børn og Unge samt hele Social- og Arbejdsmarkedsområdet.

”Med Jesper Daugaard får vi en chef med solid ledelseserfaring, og det er der brug for. Social- og arbejdsområdet fylder meget, både i kommunens budget og i forhold til at gøre Lolland bæredygtigt på langt sigt,” forklarer direktør Rikke Jensen. ”Jesper ser gode muligheder for at styrke den fælles ledelse på området og på den måde blive endnu bedre til at udnytte synergien mellem de forskellige dele af sektoren. Jeg er sikker på, at Jesper vil medvirke til at navigere Social og Arbejdsmarked sikkert gennem de udfordringer, der er på både den korte og den lange bane.”

”Jeg glæder mig til at komme i gang, hilse på og lære medarbejdere, organisation og samarbejdspartnere at kende,” udtaler Jesper Daugaard. ”Lolland Kommune har store ambitioner på social- og arbejdsmarkedsområdet, og jeg ser frem til med den samlede organisation at realisere disse til gavn for kommunens borgere.”

Privat er Jesper bosat i Nivå, er gift og har 3 piger.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Jesper Daugaard
Jesper Daugaard
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Kommunalt budget med blind makker8.7.2019 10:23:32 CESTPressemeddelelse

Regeringen har meldt ud, at de vigtige forhandlinger om kommunernes økonomi i 2020 først begynder i slutningen af august og først kan forventes afsluttet i slutningen af september. De kommunale budgetters vedtagelse er udsat til den 5. november mod normalt den 15. oktober. Det skaber problemer i alle kommuner. Normalt er kommunernes indtægtsgrundlag kendt den 1. juli, hvorefter den lokale prioritering, inddragelse af borgere, råd og nævn, og forhandlingerne kommunerne imellem om overholdelse af den samlede ramme foregår frem til den 15. oktober. I år skal alt dette ske fra slutningen af september til den 5. november. Det vil give både praktiske og politiske problemer i alle 98 kommuner.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum