Lolland Kommune

Ny sektorchef til Social- og Arbejdsmarkedssektoren

Del

Lolland Kommune har efter en grundig ansættelsesproces ansat Jesper Daugaard som sektorchef for Social- og Arbejdsmarkedssektoren. Den nye chef starter 1. august 2019 og får kontor på Sundhedscentret i Maribo.

Der har været et bredt ansøgerfelt til stillingen, og efter to samtaler, et møde med direktør Rikke Jensen og en test, er det besluttet at ansætte Jesper Daugaard.

Jesper Daugaard er 56 år og har en uddannelsesmæssig baggrund i statskundskab fra Århus Universitet og en master i Public Policy fra RUC. Derudover har han taget en række relevante kurser.

Jesper Daugaard har en bred erfaring med sig i forhold til ledelse af ledere, økonomistyring og solidt kendskab til fagområderne Kultur- og Fritid, Teknik og Miljø, Børn og Unge samt hele Social- og Arbejdsmarkedsområdet.

”Med Jesper Daugaard får vi en chef med solid ledelseserfaring, og det er der brug for. Social- og arbejdsområdet fylder meget, både i kommunens budget og i forhold til at gøre Lolland bæredygtigt på langt sigt,” forklarer direktør Rikke Jensen. ”Jesper ser gode muligheder for at styrke den fælles ledelse på området og på den måde blive endnu bedre til at udnytte synergien mellem de forskellige dele af sektoren. Jeg er sikker på, at Jesper vil medvirke til at navigere Social og Arbejdsmarked sikkert gennem de udfordringer, der er på både den korte og den lange bane.”

”Jeg glæder mig til at komme i gang, hilse på og lære medarbejdere, organisation og samarbejdspartnere at kende,” udtaler Jesper Daugaard. ”Lolland Kommune har store ambitioner på social- og arbejdsmarkedsområdet, og jeg ser frem til med den samlede organisation at realisere disse til gavn for kommunens borgere.”

Privat er Jesper bosat i Nivå, er gift og har 3 piger.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Jesper Daugaard
Jesper Daugaard
Download

Information om Lolland Kommune

Lolland Kommune
Lolland Kommune
Jernbanegade 7
4930 Maribo

54 67 67 67http://www.lolland.dk/

Følg pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lolland Kommune

Bosætningspulje støtter aktiviteter for tilflyttere9.10.2019 06:15:00 CESTPressemeddelelse

Nu er der igen mulighed for at søge tilskud fra Bosætningspuljen til aktiviteter, som kan hjælpe tilflyttere til at føle sig velkomne i Lolland Kommune. Bosætningspuljen blev forsøgsvis lanceret i 2018 som en del af kommunens bosætningsindsats. Den har bidraget til at føre en række initiativer ud i livet til glæde for både nye borgere og borgere, der har boet mange år i kommunen. Økonomiudvalget har besluttet at videreføre puljen i 2019 og 2020.

Center for Handicap og Firmaidrætten Nakskov indgår samarbejde7.10.2019 06:10:00 CESTPressemeddelelse

Lolland Kommunes Center for Handicap arbejder løbende på at give centrets borgere de bedste muligheder for at bevare deres fysiske funktionsniveau ved hjælp af en aktiv fritid. Det får de bedre vilkår for nu, hvor de netop har indgået en samarbejdsaftale med Firmaidrætten Nakskov, der hører under Dansk Firmaidrætsforbund. Aftalen gør det muligt at udvikle og udbyde flere idræts- og motionstilbud til fysisk og psykisk handicappede.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum