Dansk Byggeri

Ny sektionskonsulent i Dansk Byggeri

Del

Henrik Mühlendorph er ansat som ny sektionskonsulent for Stenhugger- og Materielsektionen i Dansk Byggeri. Her skal han bl.a. være kontaktperson for sektionernes medlemmer og servicere sektionernes bestyrelser.

Henrik Mühlendorph har tidligere arbejdet som underdirektør i HORESTA, afdelings- og medlemschef i Landbrug & Fødevarer og senest som projektchef i FødevareBanken.

Henrik Mühlendorph afløser Robert Pajor, der fortsætter i Dansk Byggeri som chefkonsulent i Arbejdsgiversekretariatet.

Billeder

Information om Dansk Byggeri

Dansk Byggeri
Dansk Byggeri
Nørre Voldgade 106
1358 København K

72 16 00 00https://www.danskbyggeri.dk/

Dansk Byggeri er erhvervs- og arbejdsgiverorganisation inden for byggeri, anlæg og byggeindustri. Med omkring 5.700 medlemmer spænder organisationen bredt geografisk og fagligt, og dækker alle led i byggeprocessen.

Dansk Byggeris hovedopgaver er at opnå erhvervspolitisk indflydelse, deltage i den offentlige debat, yde rådgivning og sikre overenskomster, så medlemmerne kan udvikle deres virksomheder bedst muligt til gavn for beskæftigelsen og konkurrenceevnen.

Følg pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Byggeri

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum