Dansk Socialrådgiverforening

Ny sekretariatschef i Dansk Socialrådgiverforening

Del

Magne Vilshammer skal fremover lede Dansk Socialrådgiverforenings sekretariat

Tirsdag den 15. maj stoppede Rasmus Meyer som sekretariatschef i Dansk Socialrådgiverforening (DS) for efter sommerferien at starte som forstander på Krogerup Højskole.

Som ny sekretariatschef har DS ansat Magne Vilshammer, der siden 1. december 2014 har været administrations- og udviklingschef i DS. Magne Vilshammer er uddannet cand. soc. og har tidligere været sekretariatschef hos Studenterrådet ved Københavns Universitet.

Magne Vilshammer glæder sig til at komme i gang med de nye opgaver.

– DS er i dag en sund og velfungerende organisation, der i øjeblikket vokser, så min opgave bliver at fortsætte den gode udvikling. I et år, hvor vi skal vælge både ny formand og næstformand, er jeg glad for at kunne bidrage med kontinuitet i DS.

Magne Vilshammer oplever, at DS er kommet styrket igennem OK18.

– Den energi og det sammenhold, vi har opbygget igennem hele forløbet, skal vi bruge til at styrke det faglige fællesskab på arbejdspladserne, i klubberne og i regionerne. Og jeg tror, at vi har en unik mulighed for at bruge erfaringerne fra OK18 i det faglige arbejde eksempelvis for et bedre arbejdsmiljø, siger han.

Information om Dansk Socialrådgiverforening

Dansk Socialrådgiverforening
Dansk SocialrådgiverforeningFølg pressemeddelelser fra Dansk Socialrådgiverforening

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Socialrådgiverforening

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum