Sahva A/S

Ny scanning bekæmper nordjydernes fodsmerter

Del

En ny, præcis fodscanning kan hurtigt vise, hvilke skavanker nordjyderne døjer med. Mange går nemlig rundt med smerter i fødderne uden at vide hvorfor.

En ny, avanceret fodscanner skal nu gøre livet lettere for de nordjyder, der har smerter i fødderne. Smerter, der for eksempel skyldes knyster, hælsmerter, eller at man er platfodet, kan ofte afhjælpes med det rigtige indlæg i skoen, men mange ved ikke, at der findes enkle, effektive løsninger. Med en gratis fodanalyse hos Sahva i Aalborg, kan årsagen til fodsmerterne hurtigt findes.

– Man kan komme ind fra gaden, tage skoene af og gå en tur på scanneren. Umiddelbart efter kan vi analysere dataene og komme med et overblik over, hvad eventuelle smerter kommer af, og hvad man kan gøre for at afhjælpe dem. Vi oplever, at rigtig mange har ondt i fødderne helt unødvendigt. Ofte kan et lille fodindlæg faktisk rette hele kroppen op, siger Anne Mie Jessen, der er daglig leder i Sahva på Nytorv.

Fra stående til gående

Som noget nyt kan Sahva i Aalborg nu analysere selve afviklingen af dine skridt. I forhold til tidligere, hvor kunderne skulle stå stille på en glasplade, så man kunne se, hvordan vægten fordelte sig, kan man med den nye fodscanner måle, hvordan foden bliver belastet, når man går.

– Den nye scanner gør, at specialisterne i butikken i Aalborg kan lave en dynamisk fodanalyse, hvor kunden går henover pladen. Med det nye præcise udstyr kan de levere en grundigere vurdering end tidligere, og resultatet af scanningen visualiseres tydeligt, så kunden får et godt indblik i problematikken, forklarer Kim Eriksen, der er klinisk konsulent hos Sahva.

Mere præcise resultater kræver bredere udvalg

Den nye scanner har 4096 sensorer, der hver med 300 målinger i sekundet nøjagtigt undersøger, hvordan vægten i de afviklede skridt fordeler sig. Det giver præcise og sikre resultater.

– I tråd med, at vi kan lave endnu mere grundige og detaljerede fodanalyser, har vi også udvidet sortimentet af indlæg og sko for at imødekomme endnu flere kunders fodproblematikker, siger Anne Mie Jessen, der opfordrer alle, der har ondt i fødder, ankler eller knæ og ikke ved hvorfor, til at benytte sig af muligheden for en gratis fodanalyse.

Nøgleord

Kontakter

Olav Arnkjær
Relations Specialist, Epicent PR
(+45) 78 70 09 21
oar@epicent.dk

Billeder

Links

Information om Sahva A/S

Sahva A/S
Sahva A/S
Borgervænget 5
2100 København Ø

70110711http://www.sahva.dk

Sahva er – med mere end 40 klinikker og butikker fordelt over hele landet – Danmarks største udbyder af kropsbårne hjælpemidler. Virksomheden, som består af fagligt dygtige specialister i kroppens bevægelighed, har mere end 140 års erfaring.

Følg pressemeddelelser fra Sahva A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Sahva A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum