Haderslev Kommune

Ny samarbejdsaftale mellem StreetDome og Haderslev Kommune

Del

Aftalen sikrer den fremtidige drift af Haderslevs markante streetsportsted og sætter rammerne for, hvordan StreetDome også i årene fremover kan være det fyrtårn, der kan være samlingspunkt for både kommunens borgere og turister fra både ind- og udland.

StreetDome
StreetDome

StreetDome er hurtigt blevet et meget populært besøgsmål for både borgere og turister, der af og til kommer rejsende langvejs fra for at besøge stedet, der giver mulighed for både skating, BMX, klatring mm.

”Vi er utrolig glade for den popularitet, StreetDome har opnået, og vi vil gerne bakke op om arbejdet med driften af stedet. Vi har sammen med StreetDomes bestyrelse indgået en samarbejdsaftale, der understøtter den daglige drift og vedligeholdelse”, fortæller Allan Emiliussen, formand for Udvalget for Kultur og Fritid.

Nogle af de opgaver, Haderslev Kommune fremover vil bidrage med, er bygningsvedligeholdelse samt rengøring og pedelopgaver.

”Aftalen giver StreetDomes bestyrelse plads til at bruge mere krudt på det, de er rigtig gode til – nemlig at udvikle og gennemføre events inden for streetsport, streetart, klatring mm.”, fortsætter Allan Emiliussen.

”Det er positivt, at StreetDome og Haderslev Kommune har indgået en rammeaftale, hvor der er lagt op til, at Haderslev Kommune påtager sig drifts- og vedligeholdelsesopgaver, så vi kan koncentrere os om events og udvikling. Vi vil gerne sætte et øget fokus på StreetDome som fyrtårn inden for skateevents, på at understøtte det selvorganiserede og lokale streetmiljø og på sigt gerne udvikle StreetDome som kulturhus”, fortæller den nyvalgte formand for StreetDome Bjørn Svensson.

Bjørn Svensson understreger, at den nye bestyrelse ser frem til den videre dialog med Haderslev Kommune om konkret fastlæggelse af den fremtidige økonomi.

”Vi har masser af idéer, planer og ambitioner, som naturligvis afhænger af den givne økonomi. Men uanset hvad, så skal lokalmiljøet og den frivillige indsats i højere grad mobiliseres. Bestyrelsen vil derfor i det nye år invitere til et borger- og brugermøde, for at debattere StreetDomes rolle og fremtidige aktiviteter”, afslutter Bjørn Svensson.

Samarbejdsaftalen træder i kraft 1. januar 2017 og løber i fire år frem.

Kontakter

Billeder

StreetDome
StreetDome
Download

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Faldne sønderjyder mindes i Frankrig på 100-årsdagen for afslutningen af 1. Verdenskrig17.10.2018 10:17pressemeddelelse

Den 11. november er det 100 år siden, 1. Verdenskrig sluttede. Årsdagen markeres, som den har gjort det siden 1920’erne, med kransenedlæggelse på den sønderjyske kirkegård i Braine, Frankrig, der er officielt mindested for de sønderjyder, der faldt i tysk krigstjeneste i 1914-1918. Foruden den syd- og sønderjyske delegation deltager D.K.H. Prins Joachim og Prinsesse Marie i markeringen af 100-året for fredsslutningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum