REMA 1000

Ny REMA 1000 på Odins Brygge i Odense

Del

Torsdag den 16. september åbner en ny REMA 1000 på Odins Brygge på Havnegade 8C i Odense. Det er den erfarne købmand i REMA 1000, Steffen Koch, der skal stå i spidsen for butikken.

Købmand Steffen Koch glæder sig til at byde velkommen i den nye REMA 1000 på Odins Brygge i Odense.
Købmand Steffen Koch glæder sig til at byde velkommen i den nye REMA 1000 på Odins Brygge i Odense.

Dørene til endnu en ny REMA 1000 bliver åbnet torsdag den 16. september. Det er Steffen Koch, der skal være købmand i butikken, som er beliggende på Odins Brygge på Havnegade 8C i Odense.

Den 44-årige købmand, der oprindeligt er fra Bornholm, men har boet på Sjælland siden han var 20 år, er nu bosat i Odense med sin kæreste Sandie Holmer og parrets søn Gustav.

Sandie Holmer er indfødt odenseaner, og hun kommer også til at have sin daglige gang i butikken.

”Det er en drøm, der er gået i opfyldelse for os som familie, at vi har kunnet rykke fra Vestsjælland til Fyn, hvor Sandie kommer fra, og hvor en stor del af vores familie bor. Vi er meget glade for at have fået muligheden,” siger Steffen Koch.

Steffen Koch går til rollen som købmand i den nye REMA 1000 med en god portion erfaring – blandt andre fra de seneste seks år, hvor han har været købmand i REMA 1000 i Fårevejle. I alt har Steffen Koch 25 års erfaring fra detailbranchen, som han ser frem til at gøre brug af, når han nu skal stå i spidsen for en splinterny butik:

”Det bliver spændende at åbne en helt ny butik på Odense Havn, som jo er et område i rivende udvikling både i forhold til boligbyggeri og nyopstartede erhverv. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med at skabe den bedste arbejdsplads med glade medarbejdere, hvor der er rum og plads til forskellighed, og hvor vi i fællesskab kan gøre butikken til lokalområdets foretrukne indkøbssted. God kundeservice er en topprioritet, og jeg glæder mig til at byde alle kunderne indenfor,” siger han.

Med ombord på holdet i butikken er også Steffen Kochs fætter, 32-årige Martin Munch, der også har solid erfaring fra detailhandlen, hvor han blandt andet har været en del af REMA 1000 de senere år.

Den erfarne købmand har i sin tid i REMA 1000 i Fårevejle opnået flotte resultater for sin fokuserede indsats på frisk frugt og grønt. Blandt andet i 2020, hvor butikken modtog Landbrug & Fødevarers pris for Danmarks bedste frugt- og grøntafdeling i kategorien Discount.

”Jeg ser frem til at give kunderne gode oplevelser i vores butik. Det er vores ambition at blive havnens spisekammer med blandt andet fokus på masser af frisk frugt og grønt, økologi, inspiration til det hurtige hverdagsmåltid samt weekendens hygge og forkælelse,” siger Steffen Koch.

REMA 1000 på Odins Brygge på Havnegade 8C i Odense åbner torsdag den 16. september kl. 8.00, og det er REMA 1000 butik nummer 359 i Danmark. Butikkens åbningstider er 7.00-22.00 alle ugens dage.

Kontakter

Billeder

Købmand Steffen Koch glæder sig til at byde velkommen i den nye REMA 1000 på Odins Brygge i Odense.
Købmand Steffen Koch glæder sig til at byde velkommen i den nye REMA 1000 på Odins Brygge i Odense.
Download

Information om REMA 1000

REMA 1000
REMA 1000
Marsalle 32
8700 Horsens

88816000https://rema1000.dk/

REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser.

Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, reduktion af plastik, sundhed og udvikling af økologien i partnerskab med Gram Slot.

'Fællesskaber' er en central del af arbejdet med Discount med holdning, og særligt fokus på at medvirke til at styrke lokale relationer. Det kommer blandt andet til udtryk via platformen REMA 1000 med Vigo, hvor kunder kan få leveret varer og købe ind for hinanden i den lokale REMA 1000.

REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokale købmænd i spidsen for den enkelte butik. Der er 359 REMA 1000 butikker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra REMA 1000

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra REMA 1000

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum