REMA 1000

Ny REMA 1000 butik åbner i Skørping

Del

Torsdag den 3. december åbner REMA 1000 en ny butik på Møldrupvej 5 i Skørping. Det er købmand Flemming Pedersen, der skal stå i spidsen for butikken.

Købmand Flemming Pedersen er klar til at åbne REMA 1000 i Skørping
Købmand Flemming Pedersen er klar til at åbne REMA 1000 i Skørping

Den første torsdag i december – torsdag den 3. december – åbner dørene til endnu en ny REMA 1000 butik. Denne gang på Møldrupvej 5 i Skørping, hvor købmand Flemming Pedersen er klar til at byde velkommen. Flemming Pedersen har en solid baggrund i dagligvarebranchen, hvor han har været 25 år i forskellige butikker i Coop, inden han i 2017 kom til REMA 1000 som købmand i den dengang nye butik på Kragholmen i Frederikshavn. Her har han været købmand indtil nu, hvor chancen bød sig for at blive købmand i en helt ny butik i hans eget lokalområde:

”Jeg havde håbet på, at muligheden for at blive købmand i mit private nærområde bød sig på et tidspunkt, så det er som at komme hjem, og jeg glæder mig rigtig meget til at åbne butikken og byde alle kunderne indenfor,” siger Flemming Pedersen, som har et klart mål om, at butikken bliver byens lokale og foretrukne indkøbssted.

Til at opnå målet har Flemming Pedersen samlet et team af medarbejdere fra Skørping og byerne omkring, og hele holdet ser frem til at give kunderne gode oplevelser i butikken:

”Sammen med hele mit hold af dygtige medarbejdere glæder jeg mig til at åbne en butik med fokus på høj service og god stemning, så det altid er rart at handle hos os. Vi vil hver dag sørge for friske varer på hylderne til discountpriser og desuden vil vi have særligt fokus på at reducere madspild, som er et af REMA 1000s vigtigste fokusområder,” siger Flemming Pedersen.

Privat bor den 48-årige købmand i Støvring med sin hustru Gitte. Sammen har parret børnene Christian, Anne Mette og Mikkeline.

I sin fritid holder Flemming Pedersen af at køre på mountainbike i Rold Skov.

REMA 1000 på Møldrupvej 5 i Skørping åbner torsdag den 3. december kl. 8.00, og det er REMA 1000 butik nummer 357 i Danmark. Butikkens åbningstider er 7.00-22.00 alle ugens dage.

Kontakter

Billeder

Købmand Flemming Pedersen er klar til at åbne REMA 1000 i Skørping
Købmand Flemming Pedersen er klar til at åbne REMA 1000 i Skørping
Download

Information om REMA 1000

REMA 1000
REMA 1000
Marsalle 32
8700 Horsens

88816000https://rema1000.dk/

REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser.

Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, reduktion af plastik, sundhed og udvikling af økologien i partnerskab med Gram Slot.

'Fællesskaber' er en central del af vores arbejde med Discount med holdning, hvor vi har fokus på at medvirke til at styrke lokale relationer. Det kommer bl.a. til udtryk via vores deleøkonomiske udbringningstjeneste REMA 1000 med Vigo, hvor kunder handler for hinanden.

REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokale købmænd i spidsen for den enkelte butik. Der er 357 REMA 1000 butikker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra REMA 1000

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra REMA 1000

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum