REMA 1000

Ny REMA 1000 butik åbner i Gram

Del

Torsdag den 19. november åbner REMA 1000 endnu en butik. Denne gang på Østergade 2 i Gram, hvor købmand Niels-Jørgen Aamand er klar til at byde velkommen til alle nye kunder.

Købmand Niels-Jørgen Aamand glæder sig til at byde indenfor i den nye butik i Gram
Købmand Niels-Jørgen Aamand glæder sig til at byde indenfor i den nye butik i Gram

Dørene til endnu en ny REMA 1000 bliver slået op torsdag den 19. november. Det er købmand Niels-Jørgen Aamand, der skal stå i spidsen for butikken, som åbner på Østergade 2 i Gram. Niels-Jørgen Aamand tiltræder rollen som købmand i Gram med en god portion erfaring fra sine mange år i dansk dagligvarehandel. Han er udlært i Kvickly i Vojens, som han arbejdede i indtil 2001, hvorefter han kom til REMA 1000, hvor han har været lige siden. I sine næsten 20 år i REMA 1000 har han været souschef i REMA 1000 Haderslev, købmand i REMA 1000 Erritsø og indtil for nyligt souschef i REMA 1000 Vojens, hvor han nåede at være i næsten ti år.

44-årige Niels-Jørgen Aamand ser frem til at åbne dørene og byde indenfor i den nye butik, hvor han og personalet vil tage imod. En af de centrale ambitioner for butikken er en god atmosfære:

”Jeg glæder mig til at møde de nye kunder i og omkring Gram by, og særligt glæder jeg mig til – sammen med hele holdet af medarbejdere – at skabe en butik med en god atmosfære. Det skal altid være en god oplevelse at handle hos os, og vi skal altid være synlige, så kunderne kan få den hjælp, de har brug for,” siger Niels-Jørgen Aamand.

Købmanden og hans personale vil hver dag sørge for en indbydende butik med friske varer, og der vil være et særligt fokus på at fremhæve produkterne fra Gram Slot – et af Danmarks største økologiske landbrug. REMA 1000 er medejer af Gram Slot, og de unikke produkter sælges eksklusivt i alle discountkædens butikker landet over.

”Vi er så privilegerede, at butikken er placeret tæt på Gram Slot, som er en meget vigtig partner og leverandør til REMA 1000, og derfor er det helt naturligt for os at have ekstra fokus på de lækre økologiske produkter. Vi har et ønske om at vores butik kan være med til styrke handlen og sammenholdet i lokalsamfundet i og omkring Gram by generelt, så det er jo helt fantastisk, at vi kan hjælpe hinanden på kryds og tværs, ” fortæller Niels-Jørgen Aamand, som også glæder sig til i fremtiden at kunne bidrage positivt på forskellige måder til byens forenings- og kulturliv.

Privat bor Niels-Jørgen Aamand i Skrydstrup sammen med sin hustru Janne. Parret har sammen to drenge på 10 og 12 år.

REMA 1000 på Østergade 2 i Gram åbner torsdag den 19. november kl. 08.00, og det bliver REMA 1000 butik nummer 354 i Danmark. Butikkens åbningstider bliver 07.00-21.00 alle ugens dage.

Kontakter

Billeder

Købmand Niels-Jørgen Aamand glæder sig til at byde indenfor i den nye butik i Gram
Købmand Niels-Jørgen Aamand glæder sig til at byde indenfor i den nye butik i Gram
Download

Information om REMA 1000

REMA 1000
REMA 1000
Marsalle 32
8700 Horsens

88816000https://rema1000.dk/

REMA 1000 er en landsdækkende discountkæde med fokus på kvalitet til lave priser.

Under overskriften Discount med holdning arbejder REMA 1000 ud fra det tankesæt, at det er muligt at have en klar holdning til varernes kvalitet samtidig med, at varerne sælges til discountpris. Blandt REMA 1000s mærkesager er kampen mod madspild, reduktion af plastik, sundhed og udvikling af økologien i partnerskab med Gram Slot.

'Fællesskaber' er en central del af vores arbejde med Discount med holdning, hvor vi har fokus på at medvirke til at styrke lokale relationer. Det kommer bl.a. til udtryk via vores deleøkonomiske udbringningstjeneste REMA 1000 med Vigo, hvor kunder handler for hinanden.

REMA 1000s butikker er drevet efter en franchisemodel med selvstændige, lokale købmænd i spidsen for den enkelte butik. Der er 357 REMA 1000 butikker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra REMA 1000

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra REMA 1000

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum