home a/s

Ny rekord: Stor interesse for forældrekøb  

Del

Folk på venteliste til infomøde i København – rekordmange deltog i Aalborg og Aarhus

Med 100 tilmeldte samt en lang venteliste er homes forældrekøbsmøde onsdag d. 24. august 2016 i København klar til at blive sat i gang.

Dermed er 2016 rekordår for tilmeldinger til home og Danske Banks forældrekøbsmøder siden finanskrisen.

Forældrekøb af lejligheder er steget gennem årene, og det mener Tina Hedegaard, partner hos home Lone Bøegh Henriksen A/S, der arrangerer infomøde om forældrekøb i København, skyldes den store mangel af studieboliger.  

”Flere og flere studerende står uden bolig, når de er kommet ind på deres studie. Derfor vælger mange forældre at investere i en lejlighed,” fortæller Tina Hedegaard om den store interesse.

home er den eneste mæglerkæde, der afholder forældrekøbsarrangementer, og den positive respons fra de besøgende er stor.

”Det er en stor beslutning at investere i en studiebolig. Derfor vil folk også føle sig trygge ved beslutningen. På forældrekøbsmøderne har deltagerne mulighed for at få informationer, de ikke sådan lige kan hente andre steder. Derfor går folk fra arrangementet med svar på alle de spørgsmål, de nu engang havde,” siger Tina Hedegaard.

I Aarhus og Aalborg har der allerede været afholdt info-møder om forældrekøb med mange deltagere. I Aarhus var der tilmeldt næsten 60 tilhørere, hvilket er flere end sidste år, og også i Aalborg var der flot tilslutning med små 50 tilmeldte.

”Vi har haft rekordtilmelding i år med mere end dobbelt så mange som sidste år, og andre år har vi måtte aflyse pga. for få tilmeldinger,” siger ejendomsmægler Morten Dahl, der er indehaver af home Aalborg.

Ifølge Home er det både forældre og unge der deltager i møderne, hvor der blandt andet er oplæg om finansiering og skatteforhold i forbindelse med et forældrekøb af en lejlighed.

Næste forældrekøbsarrangement hos Home er i Odense d. 7. september 2016. 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om home a/s

home a/s
home a/s
Søren Frichs Vej 36 F
8230 Åbyhøj

+45 86154300http://home.dk/

home-kæden - kort fortalt

home er ejendomsmæglerkæde for Danske Bank-koncernen og et 100 % ejet datterselskab af Realkredit Danmark.

• home er landets mest kendte ejendomsmæglerkæde*
• home blev stiftet den 1. august 1989
• home omsætter årligt boliger for en værdi af 25-30 mia. kroner.
• home har over 900 ansatte
• home er en franchise-kæde
• home har ca. 100 franchisetagere, hvoraf de største driver 10-15 forretninger
• home har 166 home-forretninger fordelt over hele landet**
• homes ambition at være danskernes førstevalg på boligmarkedet.
• home har 4 servicecentre, hvor specialister klarer alt papirarbejdet i handlen.

home driver også en erhvervsmæglerkæde, home Erhverv, som er et landsdækkende netværk af erhvervsmæglere, der arbejder med salg, udlejning, vurdering og rådgivning inden for erhvervsejendomme og erhvervslokaler.

Find nærmeste home-forretning her, eller ring på tlf. 8615 4300.

*  Kilde:Analyseinstituttet YouGov, brandtracking 2. kvt. 2018
** medio 2018

Følg pressemeddelelser fra home a/s

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra home a/s

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum