Boligkontoret Danmark

Ny regionsdirektør skal sikre servicen for Boligkontoret Danmarks medlemmer i øst

Del

Den 1. august tiltrådte tidligere forretningsfører i Boligkontoret Danmark Tonny Bjørn en ny stilling som regionsdirektør i den landsdækkende almene boligadministration med mere end 31.000 boliger. Det sker som en del af en ny organisering, hvor boligadministrationen ønsker at styrke den lokale forankring og medlemsfællesskabet på tværs af landet.

Tonny Bjørn, regionsdirektør Øst, Boligkontoret Danmark
Tonny Bjørn, regionsdirektør Øst, Boligkontoret Danmark

Da Boligkontoret Danmark den 1. august fik ny adm. direktør i form af Lars Lehmann, blev der samtidig etableret en ny direktionsgruppe med blandt andre to regionsdirektører. Med den udvidede direktionsgruppe vil Boligkontoret Danmark styrke medlemsfællesskabet og den lokale tilstedeværelse på tværs af de syv lokalforankrede afdelingskontorer rundt om i landet, hvor der administreres og drives 60 almene boligselskaber og en lang række kommunale ældreboliger.


Tonny Bjørn, der gennem de seneste mange år har varetaget stillingen som forretningsfører for Boligkontoret Danmarks afdelingskontor i Allerød/Hillerød, tiltræder derfor stillingen som regionsdirektør for boligselskaberne i hovedstaden og omegn, Nordsjælland samt Bornholm. Samtidig bliver Kim Johansen, tidligere forretningsfører på Fyn, regionsdirektør for den vestlige del.


”Udnævnelsen af to regionsdirektører skal være med til at styrke den lokale forankring i Boligkontoret Danmark og sikre det nærvær, der er så vigtigt for både os og vores medlemmer. Samtidig skal de to regionsdirektører i et tæt samarbejde med de lokale forretningsførere og medarbejdere bidrage til, at vores boligselskaber kan indfri de stigende krav og forventninger, som de stilles overfor af beboere, boligsøgende og lovgivere” forklarer adm. direktør Lars Lehmann.

Tættere på boligselskaberne og medarbejderne

Nærvær er en af kerneværdierne i Boligkontoret Danmark, og med den nye organisering skal dette særkende udbygges over for boligselskaberne såvel som medarbejdere i de forskellige landsdele.


”Boligkontoret Danmarks særkende er vores lokalt tilstedeværende afdelingskontorer, som i forening med vores velfungerende og specialiserede funktioner på kontoret på Havneholmen i København leverer tilpasset service og opgaveløsning til de mange forskellige almene boligselskaber, som er medlemmer hos os” udtaler Tonny Bjørn og fortsætter ”så når vi nu etablerer en ny og fremskudt direktionsgruppe med blandt andet to regionsdirektører i Øst og Vest, så handler det grundlæggende om, at vi mener, at vi sammen med de beboervalgte beboerdemokrater i de enkelte boligselskaber, kan gøre en positiv forskel for beboerne og de boligsøgende ved at komme endnu tættere på”.


Boligselskaberne får dermed en kortere vej til den lokalt forankrede direktion og Tonny Bjørn vil som regionsdirektør bringe input fra de lokale afdelingskontorer i den østlige del af landet med ind i direktionslokalet, forklarer han.


Tonny Bjørns første fokus som regionsdirektør er derfor at få skabt et konstruktivt samarbejde med afdelingskontorene i øst for derigennem at kunne fokusere på løsning af de mest væsentlige opgaver og problemstillinger i den daglige drift og i de basisydelser, Boligkontoret Danmark leverer. ”Det gælder både internt i administrationen, men også i samarbejdet med boligselskaberne,” slutter Tonny Bjørn.

Fakta om Tonny Bjørn

Født 1971 og uddannet indenfor økonomi. Han begyndte sin karriere i den almene boligsektor som regnskabselev i Boligkontoret Danmark tilbage i 1991, og efter endt uddannelse fortsatte han som forvaltningskonsulent. Siden hen blev han forfremmet til forretningsfører, hvilket er en stilling, han har bestredet lige siden kun med en afstikker fra 2006-2011 til KAB, hvor han var områdechef.


Sideløbende med jobbet som forretningsfører har han også bestredet titlen som lægdommer for boligretten i Hillerød siden 2008.


Privat er han gift med Mette og har to børn på hhv. 19 og 22 år.

Følgende afdelingskontorer hører ind under regionsdirektøren i Øst:

  • Afdelingskontor Holte: 20 boligselskaber, i alt 7.047 boliger
  • Afdelingskontor Helsingør: 6 boligselskaber, i alt 3.417 boliger
  • Afdelingskontor Allerød/Hillerød: 8 boligselskaber, i alt 3.125 boliger

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Tonny Bjørn, regionsdirektør Øst, Boligkontoret Danmark
Tonny Bjørn, regionsdirektør Øst, Boligkontoret Danmark
Download

Information om Boligkontoret Danmark

Boligkontoret Danmark
Boligkontoret Danmark
Havneholmen 21
1561 København V

http://www.bdk.dk

Boligkontoret Danmark er en af landets største almene boligadministrationer, er non-profit og virker som administrator og konsulent for almene boligforeninger og boligselskaber fordelt over det meste af Danmark.


Boligkontoret Danmark administrerer godt 31.000 lejeboliger for 60 boligselskaber samt ældre- og plejeboliger for 14 kommuner/regioner og yder derudover IT-drift for boligselskaber med godt 35.000 boliger.


Hovedkontoret er beliggende på Havneholmen i København V, og derudover er der syv afdelingskontorer fordelt i landet.

Følg pressemeddelelser fra Boligkontoret Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Boligkontoret Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum