Radio LOUD

Ny podcastserie om samfundsøkonomi

Del

I ”Boblen”, som er Danske Studerendes Fællesråd podcast, kan man få svar på de spørgsmål, man har om, hvordan samfundsøkonomien egentlig hænger sammen. Programmet kan høres hver onsdag kl. 18-19 på Radio LOUD.

I en ny podcastserie på 12 afsnit giver værten Veronika Ahrensbøll Schultz og økonomerne Mads Falkenfleth Jensen og Joachim Peter Tilsted lytterne et crash course i samfundets økonomi. Sammen med udvalgte eksperter og gæster dykker de ned i, hvordan økonomiske idéer former vores liv. Myter aflives og som lytter står man bagefter meget bedre klædt på til at gennemskue de politiske og økonomiske diskussioner. 

Podcastserien består af følgende afsnit: 

 • Episode 1: Gør penge os lykkelige?
 • Episode 2: Hvorfor får man ikke løn for husligt arbejde?
 • Episode 3: Hvad er naturen værd?
 • Episode 4: Virker mikrolån?
 • Episode 5: Hvordan bliver fattige lande rigere?
 • Episode 6: Hvorfor er en kop kaffe så dyr?
 • Episode 7: Hvorfor er der skattely?
 • Episode 8: Hvorfor er der arbejdsløshed?
 • Episode 9: Hvad gør corona-virus ved økonomien?
 • Episode 10: Kan vi forbruge os ud af klimakrisen?
 • Episode 11:Hvor kommer ulighed fra?
 • Episode 12: Hvad har lytterne spurgt om?

Find alle afsnittene her

I den næste podcastserie vil ”Boblen” sætte fokus på, hvordan litteratur-, kunst- og kulturfænomener kan give os svar på nogle af de ting, vi går og undrer os over i hverdagen. 

Billeder

Information om Radio LOUD

Radio LOUD
Radio LOUDLOUD er Danmarks kultur- og talemedie for unge. Bag LOUD står en række medievirksomheder, ungdomsorganisationer og fremtrædende kultur- og undervisningsinstitutioner, der har fundet sammen om at skabe et landsdækkende lydmedie med DAB-kanal, podcast, stream og liveevents.

LOUD drives af selskabet Kulturradio Danmark A/S, som er ejet af Berlingske Media A/S, Radio Diablo ApS, Foreningen Radio Limfjord, Radio Max Danmark ApS, Klinkby Holding ApS og Our Media ApS.

Kulturpartnerne bidrager med viden, kompetencer og indhold. Kulturpartnerne er Roskilde Festival, Vega, Nationalmuseet, Enigma, Teater Mungo Park, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, lex.dk, Danske Studerendes Fællesråd og Ungdomsbureauet.

Følg pressemeddelelser fra Radio LOUD

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Radio LOUD

Radio LOUD følger elever på Oure Kostgymnasium de næste tre år1.7.2020 09:15:19 CESTPressemeddelelse

Når de nye 1.G’ere starter på Oure Kostgymnasium efter sommerferien, vil en håndfuld af dem også starte på en radiodokumentar på Radio LOUD, som følger eleverne i de næste tre år. Fra første skoledag til den dag, de får studenterhuen på. I et nyt dagbogslignende lydformat vil elever fortælle om livet på Oure Kostgymnasium – om de følelser, oplevelser, kriser, opture, nederlag og sejre, der måtte være undervejs. ”Oure Kostgymnasium er et særligt sted, fyldt med stærke historier”, siger Lasse Handberg, som er idemand til programmet. ”Mange af eleverne på Oure har valgt kostgymnasiet for at dyrke en passion. Ved siden af gymnasieuddannelsen udvikler eleverne sig inden for deres særlige interesse, f.eks. dans, musik, skuespil, håndbold, fodbold, skiløb eller sejlads. Det giver et ret unikt miljø og nogle inspirerende fortællinger fra unge mennesker med en drøm." Hos Radio LOUD glæder kanaldirektør Ann Lykke Davidsen sig til at følge kostgymnasieeleverne fra Oure. ”Det er en stor ambition f

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum