Bauer Media

Ny podcastserie fra The Voice sætter fokus på kvinder i dansk musik

Del

“Det er bare sindssygt svært at få credit for sit arbejde som kvinde – stadig – i musikbranchen”, siger Jada i første episode af podcastserien DRONNING fra The Voice med Julie Rahbek som vært.

23-årige Julie Rahbek er vært på den nye podcastserie DRONNING. Med podcasten vil hun gerne inspirere flere unge kvinder til at gå efter deres drømme. 

  "Nu har vi talt om repræsentation og mangel på kvindelige artister på fx koncertplakaterne længe - og det er desværre stadig et problem i 2021. Den her podcast er min måde at bruge min stemme som talerør, ” udtaler Julie Rahbek og fortsætter. 

 ”Det er mit indtryk, at det ikke er nemt at være kvinde i musikbranchen. Forestil dig fx at blive bedømt på din alder, dit udseende eller din attitude, frem for på dit talent”.

I podcastserien bringer Julie dig helt tæt på 10 danske kvindelige musikere, som deler ud af deres oplevelser, tanker, følelser og sidst, men ikke mindst, respekt for hinanden, når de hver især får lov til at vælge den næste gæst. Podcastserien er nemlig bygget op som en stafet, hvor hver gæst vælger den næste og på den måde sender den gode karma videre fra kvinde til kvinde.

Til premiereepisoden har Julie dog selv valgt en af de kvinder, hun ser allermest op til, nemlig Jada.

 ”Jada er en af de allerdygtigste musikere vi har, også på tværs af køn. Hun er med i alle dele af processen bag sangene, og så er hun på samme tid så meget sig selv, at det nærmest smitter”.

 I episoden bliver der både grædt og grint og snakket om alt lige fra Jadas kvindedominerede opvækst til hvordan man bliver talt (mindre) til som kvinde i musikbranchen. Jada og Julie forsøger bl.a. også at gøre op med begrebet ’kvinde er kvinde værst’.

Hvem Jada har valgt som næste gæst i podcastserien, kan høres i 2. episode af DRONNING, der udkommer den 26. maj. 

  ”Podcast er i rivende udvikling og et format som DRONNING ligger i naturlig forlængelse af de ting, vi arbejder med på The Voice”, fortæller programdirektør Mikkel Westerkam. “Vi vil gerne ramme de unge lyttere med deres favoritsange i radioen og med de vigtige emner i podcastformat på deres mobil”.  

 Julie Rahbek er også vært på The Voice alle hverdage mellem kl. 10-14. 

DRONNING kan høres som podcast overalt lige nu på RadioPlay, Apple Podcast og Spotify. 

RadioPlay: https://radioplay.dk/podcast/dronning/

Apple Podcast: https://podcasts.apple.com/us/podcast/dronning/id1568239659

Spotify: https://open.spotify.com/show/4ENUhXExWejPcP992XkpmJ

For yderligere info, kontakt venligt:

Mikkel Westerkam, Programdirektør Bauer Media

Email: mikkel.westerkam@bauermedia.dk og mob. 20 48 09 29

Billedtekst: Radiostationen The Voice er ude med en ny podcastserie, DRONNING, der sætter fokus på kvinder i musikbranchen.Første afsnit er med Jada, her sammen med Julie Rahbek, som er vært på DRONNING. Foto: Olivia Lindegaard/The Voice

Nøgleord

Kontakter

For yderligere info, kontakt venligt:

Mikkel Westerkam, Programdirektør Bauer Media

Email: mikkel.westerkam@bauermedia.dk og mob. 20 48 09 29

Billeder

Links

Information om Bauer Media

Bauer Media
Mileparken 20A
2740 Skovlunde

http://bauermedia.dk/

The Voice er ejet af Bauer Media, der også står bag radiostationerne NOVA, Radio 100, Pop FM, Radio SOFT og myROCK samt den digitale platform RadioPlay (web og app). Med mere end to millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Bauer Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bauer Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum